Menü

Izgalom, kaland, skalpok: az egyéjszakás kalandok varázsa

  • Dátum: 2013.08.13., 11:44

Csillagok, tengerpart, balatoni móló, fülledtség, tomboló erotika… Itt az egyéjszakás kalandok ideje! Pihenni, kikapcsolódni vágyó lány-és fiúbandák lepik el a kedvelt nyaralóhelyeket. Sokan kifejezetten a csajozás vagy a pasizás reményében kerekednek fel. A szabadabb környezetben könnyebben lazulnak az erkölcsök. Ritka, ha valaki élete társát a nyaralás alatt találja meg. Az azonban biztos, hogy nehéz ellenállni a csillagfényes éjszaka varázsának!

Szinte mindenkinek megvan a saját nyaralós története, mesélik a balatoni éjszakában 30 és 40 év közötti lányok. Első ránézésre bevállalósak. A kis csapatot csak szinglik alkotják. Van azonban, aki már kamasz gyermekkel büszkélkedhet. Állítják, komoly tapasztalattal rendelkeznek a nyári csibészkedések terén.

–Az egyéjszakás kalandnál a kor nem számít – meséli Gerencsér Cyntia, aki épp egy 20 év körüli sráccal flörtöl. (Vagy fordítva.) Tudjuk, miről szól a történet, így beleadunk apait-anyait. Felszabadulnak a gátlások, kiélhetjük titkos vágyainkat. Ezekre otthon nem mindig van lehetőség. A nyári kalandoknál a környezet általában különös, romantikus. Már a helyszín is pozitívabbá tesz mindenkit. Kilépünk a hétköznapokból, megváltozik a kisugárzásunk. Én ilyenkor mindig fesztelenebb, nyitottabb vagyok. Bármikor jöhet a kaland!

– Azért szoktam flörtölni, hogy bebizonyítsam, kellek egy jóképű pasinak – veszi át a szót Fehér Mariann. Ha valakit kinézek, de nem jövünk össze, sokszor lejjebb teszem a mércét. A bizonyítási vágyon kívül nálam egy esetleges lelki válság is vezethet egyéjszakás kalandhoz.

A lányok hangsúlyozzák, hogy a vibrálásnak mindenképpen meg kell lennie a két fél között. Különben szóba sem jöhet a „dolog”. Mesélik még, hogy már az első csókból messzemenő következtetéseket lehet levonni.

Cyntia még azt is megosztja velünk, hogy fiatalabb korában nem volt egyéjszakás kalandja. Egy komoly, ám viszontagságos kapcsolat után szabadult fel.
– Most már tapasztalt vagyok, tudom, mit akarok, ismerem a testemet. Nyaraláskor nem futok kötelező köröket – teszi hozzá.

A lányok szerint az egyéjszakás kapcsolatoknak hátrányai is vannak. Az egymásnak „feszülő” felek szinte idegenek. Az is rossz, ha valaki túlságosan pozitív tulajdonságokkal ruházza fel az aktuális partnert. Ebben az esetben csalódás lehet a kaland vége.

Szemes Veronika arról mesél, hogy egy negatív nyári élmény hatására egy időre kiábrándult a férfiakból. Sőt, volt rá példa, hogy a nőkből is. Egy 20 év körüli lány rámozdult, igazi „partyarcnak” nevezte a nála csaknem húsz esztendővel idősebb nőt, közben félreérthetetlen utalásokat tett.

A férfiak talán még lazábban állnak az egyéjszakás kalandokhoz. Sokszor pillanatok alatt látják, kit lehet elcsábítani.
– A lányok a kisugárzásukkal, az öltözködésükkel szinte mindent elárulnak magukról. Nekünk szükségünk van adrenalinra. Nyáron nincs kötöttség. Reggel elbúcsúzunk egymástól, és az éjszaka kellemes emlék marad. Sok haverom igazi skalpgyűjtő. Ismerjük a menő helyeket, ahol gazdag, bevállalós csajok vannak – mondja a 31 éves Kondor Bálint.

A tapasztaltabb kalandorok azt tanácsolják, hogy mindenki csak annyit tegyen meg, amennyi neki éppen jól esik! A legfontosabb az ösztönökre hallgatni. És még valami, az egyéjszakás huncutkodásnál senki se feledkezzen meg a biztonságról!

Forrás:
www.eharmonia.hu

Fotó:
pixabay.com

Az OCD negatív hatásai a magánéletre

Egyszerű meghatározása szerint a kényszerbeteg kénytelen olyasmire gondolni, amire nem akar gondolni, a feszültség oldására kénytelen olyat cselekedni, amit nem akar megtenni. A skizofréniával ellentétben a beteg tökéletesen tisztában van cselekedetei belső eredetével és abszurditásával, nem veszíti el a kapcsolatot a való világgal.

Hogyan tartsuk fent a motivációt?

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, szükségünk lesz arra, hogy folyamatosan motiváltak maradjunk. Ez azonban nem jön mindig könnyedén, éppen ezért érdemes foglalkozni a motiváció kérdésével.

A social media új biznisze: Az influencer sportitalok

Az utóbbi években egyre több híresség és közösségi média influencer dob piacra saját márkájú sportitalokat, amelyeket gyakran a testmozgás elősegítésére, és az egészség fokozására hirdetnek, a legnépszerűbb ezen termékcsaládból a Prime. Bár ezek a termékek népszerűek lehetnek a követőik körében, fontos megvizsgálni azok valódi összetevőit és káros hatásait. Ezen italok többségében egyáltalán nem kapcsolódnak a sporthoz, csupán az internet egy új lehetőségét használják ki.

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.