Menü

Végre színek

  • Dátum: 2013.04.19., 10:47

Végre itt a tavasz, a nap süt, az ég kék, a fák kezdenek rügyezni és a téli szürkeség után végre minden színt kap.

Nem csak a természetben, de a divatban is megjelennek a színek. A szekrény mélyére kerülnek a fekete, szürke, barna  felsők, a vastag, kötött kardigánok helyett a lengébb ruhadarabok jönnek előtérbe.

Ahogy színesedik körülöttünk a világ, mi is egyre inkább hordunk feltűnőbb darabokat. Végre a divat is kezdi ezt a vonalat követni, és nem keltünk feltűnést egy-egy színesebb darabbal. Nem muszáj túlzásba vinni, mindenki a saját komfortzónáján belül mozoghat.

A lényeg, hogy nem feltétlenül kell a divatot követni, csak érezzük jól magunkat a bőrünkben és ruhánkban, az öltözködésünk az önkifejezés egyik módja.

Fotó:
sxc.hu

Skinimalizmus – minimalista bőrápolás

Rengeteg trend létezik bőrünk ápolására, mindenki kedvére válogathat közülük, hogy számára melyik a legmegfelelőbb, de mi van azokkal, akik már szinte elvesztek a kínálatban
és nem vágynak órákig tartó rutinra? Na, akkor figyelem, itt a megoldás!

Az idősödés megélése

Minden életszakasz egy krízis, amely az arra a korra jellemző változási pontok pozitív megélésével magában hordozza az új életszakaszba lépés lehetőségét. A szakirodalom
orvosi értelemben 60-65 éves korra teszi az időskor kezdetét.

Sült csirke aroma, fűszag, szalonnaillat

Sült csirke illatú parfümöt dob piacra a KFC – olvastam a minap a neten. Picivel több mint ötezer forintnak megfelelő összegért bárkinek olyan illata lehet, mint a KFC-s bundának. Meghökkentő illatok a világ minden tájáról mai cikkünkben!

Írjunk gyógyszerlistát! Töltsük le az ÉletMentő applikációt!

Mai témám a mentők kérése adta: vezessünk gyógyszerlistát! Baj esetén a mentőszolgálat munkatársainak fontos tudni, milyen gyógyszert szedünk, így, ha eddig nem tettük érdemes megfogadni a mentők tanácsát.

Vásároljunk helyi termelőtől!

A helyi termékek révén csökkenthető az élelmiszerek szállítási útja, továbbá a termelő, a feldolgozó és a fogyasztó nemcsak fizikailag van „közel” egymáshoz, hanem bizalmi viszony is kialakulhat köztük.