Menü

A női magazinok bölcseletei

  • Dátum: 2013.02.15., 13:02

Legtöbbünk olvas vagy olvasott már ilyen jellegű újságot, de találtunk-e benne valami olyat is, amit eddig nem tudtunk?

Széles skáláját figyelhetjük meg a női magazinoknak, a jellegük, felépítésük általában ugyanolyan csak más címet adnak neki. A leggyakoribb téma a fogyókúra, párkapcsolat, szex, vásárlás, bulizás. Mintha más nem is érdekelhetne minket. No de nem is ez a lényeg, hanem a tartalom, ami mindig, mindenhol ugyanaz.

Hogyan szedjünk fel pasikat? Hogyan tartsuk meg a pasinkat? Hogyan legyünk jók az ágyban? Ha már jók vagyunk az ágyban, hogyan tehetjük még érdekesebbé az együttlétet? Hogyan fogyjunk? Mennyit fogyjunk? Szeret a párunk? Mennyire szeret? Megcsal? Készül megcsalni? Mit vegyünk fel bulizni? Hogyan sminkeljünk bulira? Milyen frizuránk legyen a bulira?

Csupa olyan kérdés, amit amúgy is feszegetünk minden nap, sokan magunkban is felteszünk, itt inkább a párkapcsolati témára értve. De például, a hogyan viselkedjünk a párkapcsolatban és a mi a jó párkapcsolat titka a „legjobb”. Nem tudom, ki hogy van vele, vagy olvasott-e már ilyet, de az ilyen nagy bölcsességeket, mint a „légy mindig őszinte” és a „bízz a partneredben” magamtól is tudom, nem kell ezért 5-800 forintos magazinokat vásárolnom. Arra pedig sajnos végképp nincs pénzem, hogy az ezekben a lapokban hirdetett 50 ezer forinttól a több százezerig terjedő ruhakölteményeket, cipőket, kiegészítőket megvásároljam, pláne havonta váltogassam a ruhatáramat.

A legszórakoztatóbb rész a pasizás rovat, amit már csak a vicc kedvéért is megmutattam páromnak, és mindjárt vidámabb lett a napunk. Ha másért nem is, legalább ezért megérte megvásárolni.

Horváth Barbara
Fotó: sxc.hu

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.

Mi egy coach feladata?

Sok helyen találkozhatunk coach-okkal, ez a szakma egyre szükségesebbé és népszerűbbé válik, de talán teljesen egyértelmű mindenkinek, hogy mit is csinál egy coach, mi a feladata. Nézzük ki ő és mit csinál?

Masszázsra indulsz? – így készülj rá

A masszázs egy testet és lelket melengető, pihentető vagy épp frissítő terápia, amire érdemes kicsit felkészültebben érkezni.

A Tour de Hongrie nyomában…

A 45. Tour de Hongrie magyar kerékpárverseny nemzetközi mezőnye 2024. május 8-12. között öt nap alatt 854 kilométert tesz meg a pécsi Bárány utcai befutóig. Olyan világsztárok indulnak, mint Peter Sagan vagy a Tour de France rekordra hajtó Mark Cavendish.