Menü

Romantikus filmek estére

  • Dátum: 2013.02.12., 15:36

Hiába akadnak ki a férfiak - és jó néhány nő is -, közeleg a Valentin nap. Íme két romantikus, de szerethető film azoknak, akik ráhangolódnának a napra, vagy csak úgy, magányosan, mégis kicsit romantikázva vigasztalódnának egy pohár finom vörös bor társaságában aznap este.

1. A szív hídjai (The Bridges of Madison County): Na, igen a ’95-ös film tényleg nem mai gyerek, de az imádnivaló, valahogy mindig természetes Meryl Streep most is hozza a formáját. A filmben a párja Clint Eastwood, aki szintén nem egy Brad Pitt, de aki ezt a filmet megnézi, annak nem is fog más hiányozni. Egy farmra került nő és a természetfotós találkozása… Semmi vadság, inkább amolyan „szerelem és szenvedély light” film, mégis hangulatos, romantikus, a negyvenes-ötvenes nők abszolút kedvence, de a fiatalabbak se szégyelljék, ha tetszik.

2. P. S. I love you: Na, igen, lássuk be, a cím nem is lehetne nyálasabb, főként úgy, hogy az amerikai filmek ’áj láv jú’-mondata unos-untalan elhangzik, a „megígérem” szóval egyetemben. A Valentin-naphoz közeledve azonban ez a film bőven elmegy, akár egy kevésbé finom bor némi szódával a nyári hőségben. S ha már ilyen évszakzavarral éltünk a téli hideg kellős közepén, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a filmet leginkább a nem éppen klasszikus szépségű Hilary Swank teszi elviselhetővé. Színészpartnere és szerelme Gerard Butler, aki eltekintve attól, hogy amolyan hollywood-os tömegpasi, egész szeretnivaló ebben a történetben.  

„Holly boldog házasságban él Gerry-vel. Amikor azonban a férje betegségben meghal, összeomlik, és nem akar tovább élni. Ám Gerry gondolt erre, a halála előtt számos levelet írt a nejének, melyek segítségével talán úrra lehet fájdalmán, és újra megtalálhatja önmagát. Az első Holly harmincadik születésnapján érkezik. A hangos levélben Gerry arra kéri, mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját. Az elkövetkező hetekben, hónapokban újabb és újabb üzenetek jönnek a régi kedvestől, újabb és újabb kalandra buzdítva Hollyt.”

Forrás: port.hu
Fotó: nydailynews.com

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.

Mi egy coach feladata?

Sok helyen találkozhatunk coach-okkal, ez a szakma egyre szükségesebbé és népszerűbbé válik, de talán teljesen egyértelmű mindenkinek, hogy mit is csinál egy coach, mi a feladata. Nézzük ki ő és mit csinál?

Masszázsra indulsz? – így készülj rá

A masszázs egy testet és lelket melengető, pihentető vagy épp frissítő terápia, amire érdemes kicsit felkészültebben érkezni.

A Tour de Hongrie nyomában…

A 45. Tour de Hongrie magyar kerékpárverseny nemzetközi mezőnye 2024. május 8-12. között öt nap alatt 854 kilométert tesz meg a pécsi Bárány utcai befutóig. Olyan világsztárok indulnak, mint Peter Sagan vagy a Tour de France rekordra hajtó Mark Cavendish.