Menü

Miért szeretjük a babzsákfotelt?

Miért szeretjük a babzsákfotelt? Ha röviden szeretnék rá válaszolni, azt felelném: mert rendkívül kényelmes, bármilyen testhelyzetben és bármely napszakban is használhatom, praktikus és sokoldalú. Tökéletes kényelem!

Kényelmes és pihentető, segíti az ellazulást, még akár el is lehet aludni benne egy délutáni szunyókálás gyanánt, de a kedvenc sorozatunkhoz vagy olvasáshoz, a délutáni kávénkhoz vagy a reggeli relaxációnkhoz is tökéletes választás.

Ma már a nyár divatos kelléke a különböző teraszokon, fesztiválokon, koncerteken, de még futóversenyen is láttam már a rajt/célzónában.

Tévedés, hogy a babzsákfotel csak gyerekeknek való!

Nálunk két focilabda alakú ugyan megtalálható a fiaim szobájában, de egy színes vidám modell a nappalinkat is feldobja. Egyedülállóan trendi és esztétikus kiegészítő, bármely színben, mely remek harmóniát teremt a lakásunk különböző részeiben.

Szeretem a babzsákfoteleinkben, hogy nagyon könnyen tisztítható és mosható, a külső burkot könnyedén lehúzhatom és tisztíthatod, ami a három gyermekem esetén igencsak életmentő tulajdonsága ennek a kényelmes ülőalkalmatosságnak, s megvallom őszintén, gyakran is mosom őket.

A másik, ami miatt szeretem, hogy vehettem rá több színben huzatot, így akkor és azzal a verzióval variálom, amelyikkel csak szeretnénk.

A babzsákfotel utántöltése is egyszerű, amire meghatározott időközönként szükség is lehet, ugyanis az ezekben lévő polisztirolgyöngy egy idő után összemegy. A használat során, idővel, a töltőanyagként használt polisztirol gyöngyök zsugorodnak.

Ha azt vesszük észre, hogy már lassan a földön ülünk, a babzsákfotel tartása, formája már nem a régi, akkor egy kis plusz töltőanyagra lesz szükség. Az utántöltés azonban nem egy „nyugtató” művelet, a sok kis fehér golyó könnyen ellepheti a lakást, én a teraszom szoktam nekifogni a műveletnek!

A babzsák töltőanyag tulajdonságai, hogy nagyon könnyű, kiválóan tartja a hőt, taszítja a nedvességet, nagyon jó töltet a szoptatóspárnákhoz és egyéb dekorációk készítéséhez is.

A babzsákfotel ajándéknak is kiváló, de tapasztalatom, hogy előbb-utóbb magunkat is meg fogjuk ajándékozni egy darabbal!

A többműszakos munkarend hatásai az egészségre

Sokan gondolják azt, hogy 8-tól 4-ig vagy 9-től 5-ig dolgozni nagyon megterhelő, ám ha így van, akkor mit mondjanak azok, akik váltott műszakokban dolgoznak, és sokszor vannak szolgálatban olyankor, amikor pihenünk vagy alszunk. A többműszakos munkarend komoly hatással van az egészségre.

Mi az az SZMK és mit takar az OSZSZ?

Általában az első szülői értekezleten október táján kéri fel az osztályfőnök a szülőket, hogy válasszanak maguk közül SZMK azaz Szülői Munkaközösségi tagokat és ugyanezt teszi az ovónő is az ovis szülőin, amikor OSZSZ (Óvodai Szülői Szervezet) tagokat választ.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.