Menü

Jakabos Zsuzsi az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást

  • Dátum: 2013.12.16., 21:10

Az ajándékokat csak az utolsó héten szerzi be a gyönyörű úszónő.

Családi körben tölti majd a karácsonyt Jakabos Zsuzsanna, de még csak tervei vannak, hogy mivel lepi majd meg a szeretteit. Elárulta, hogy náluk a legnagyobb karácsonyi hagyomány, a házi szaloncukor készítés, amit aztán a korábbi években gyűjtögetett díszes papírokba csomagolnak. Ezután persze nem maradhat el az ajándékozás sem a fa alatt.

„Az ötleteim már megvannak, hogy kinek mit fogok venni, de a bevásárlást eddig még halogattam. Tudom, hogy ki, minek örülne – persze erről most nem szeretnék beszélni, mert akkor nem lenne meglepetés!” – nevetett Zsuzsi. „Úgy gondoltam, hogy majd a Night Shopping alkalmával egyszerre elintézek mindent. Szerintem mindenkinek meg tudom ott venni az ajándékokat. Egyrészt olcsóbb is lesz, másrészt nem kell ezerfelé rohangálnom, hanem egy helyen letudom a dolgot. Ez nagy könnyebbség lesz, mert nehezen tudok időt szakítani az ilyesmire. Nagyon szeretném, hogy mindenki örüljön az ajándékaimnak, alig várom, hogy megvegyem, aztán átadhassam a családomnak!”

A Night Shopping december 19-én és 20-án várja a vásárlókat 20-22 óra között a WestEnd City Centerben, amikor akár 30%-os kedvezménnyel lehet majd vásárolni a bevásárlóközpont speciális vásárlási utalványával. Az utalványokat december 17-én és 18-án lehet megvásárolni, és nem árt sietni a beszerzésükkel, mivel limitált darabszámban bocsátják ki ezeket. A részletekért, a pontos kedvezményekért, és az igénybe vétel feltételeiért látogasson el a www.westend.hu weboldalra!

Forrás:
Just Creative

Fotó:
WestEnd

Az idősödés megélése

Minden életszakasz egy krízis, amely az arra a korra jellemző változási pontok pozitív megélésével magában hordozza az új életszakaszba lépés lehetőségét. A szakirodalom
orvosi értelemben 60-65 éves korra teszi az időskor kezdetét.

Sült csirke aroma, fűszag, szalonnaillat

Sült csirke illatú parfümöt dob piacra a KFC – olvastam a minap a neten. Picivel több mint ötezer forintnak megfelelő összegért bárkinek olyan illata lehet, mint a KFC-s bundának. Meghökkentő illatok a világ minden tájáról mai cikkünkben!

Írjunk gyógyszerlistát! Töltsük le az ÉletMentő applikációt!

Mai témám a mentők kérése adta: vezessünk gyógyszerlistát! Baj esetén a mentőszolgálat munkatársainak fontos tudni, milyen gyógyszert szedünk, így, ha eddig nem tettük érdemes megfogadni a mentők tanácsát.

Vásároljunk helyi termelőtől!

A helyi termékek révén csökkenthető az élelmiszerek szállítási útja, továbbá a termelő, a feldolgozó és a fogyasztó nemcsak fizikailag van „közel” egymáshoz, hanem bizalmi viszony is kialakulhat köztük.

Magyar méz – egészséges táplálék

A világ számos helyén foglalkoznak emberek méhészkedéssel és a boltok polcain mindenféle különböző ország mézei, vagy ahhoz hasonló termékek sorakoznak. Segítek, mit kell tudni vásárlás előtt, hogy biztosan magyar, jó minőségű mézet vegyünk.