Menü

90 napos átalakító program a LifeTiLt-en

A LifeTilt egy blognak indult, mára pedig már igen komoly vállalkozássá nőtte ki magát. Nemrégiben meghirdették a 90 napos átalakító programjukat, amelyet Zsófi nyert, akinek saját bevallása szerint 20 kilótól kellene megszabadulnia.

Tomi indította a LifeTilt blogot: edzésekről, étkezésről, életmódváltásról. Ő az egészséges életmód Csernus dokija, aki megdöbbentően nyers stílusával keményen kinyilvánítja a véleményét. Ennek ellenére vallják róla: az életben nem ilyen, sokkal kedvesebb és barátságosabb, és nagyon motiváló tud lenni. A blog ma már egy teljes körű vállalkozássá nőtte ki magát, méghozzá olyanná, amelynek a facebook oldalát több, mint ötvenezren követik, és ahol az emberek 5 nap alatt adtak össze majdnem 800 ezer Ft-ot a Szegedi Gyermekklinika részére szállítóágyakra, ahol korábban bevásárlókocsiban szállították a babákat.

Most pedig a LifeTilt csapat most 90 napos, teljes körű átalakító programot hirdetett, melynek keretében nemcsak lefogyasztják és átformálják a kiválasztott lányt. Ez már nem az első ilyen akciójuk, sok lányt alakítottak már át Tomi vezetésével, de eddig ez a legkomplexebb.

Az időszak abból áll majd, hogy Zsófi személyre szabott edzésprogramot és személyi edzést kap, edzőtermi súlyzós edzésekkel és box cardió-val, valamint lépcsőzős edzésekkel, amely utóbbihoz lehet is csatlakozni Budapesten. Továbbá Zsófi napi ötszöri étkezését a LifeTilt Food biztosítja, ennek keretében minden nap megkapja előre csomagoltan a reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát és vacsorát kap. Továbbá szedi a saját logós táplálékkiegészítőjüket, amely tovább segíti a „zsírégetést”, valamint a narancsbőr eltüntetését. Mindezt teljes körű szakmai segítséggel és háttérrel biztosítják a számára, és az egész 3 hónapos folyamat teljes mértékben nyomon követhető lesz a facebook-on és a weboldalon-blogon.

A programot bárki követheti, és csatlakozhat hozzá, hogy együtt fogyjon Zsófival. Az időzítés nem véletlen: itt a tavasz, és most készül a forma a bikiniszezonra, tehát életmódváltásra fel!

Fotó:
pixabay.com

A visszahízás okai

A fogyókúrázók klasszikus, 22-es csapdája előbb-utóbb minden fogyni vágyót utolér. A jelenség maga arra utal, hogy a diétázók eleinte gyors fogyásnak indulnak, majd - a fogyókúra abbahagyását követően - visszatérnek eredeti súlyukhoz. (Vagy rosszabb esetben akár plusz kilókkal is gyarapodhatnak.)

Jelek, hogy nem mozogsz eleget

Mozogsz eleget a hétköznapokban? Mikor néztél rá utoljára a telefon lépésszámlálójára? Meglepetten tapasztalhatod, hogy akár még a néhány ezer lépést sem éri el a napi teljesítményed, nemhogy a szakemberek által javasolt minimum 10 ezer lépést. Mi a helyzet a testmozgással? Van olyan edzésforma, amit szívesen végzel?

Mire utalhat a hirtelen fogyás?

Manapság nagyon sok ember túlsúllyal küzd, és minden vágya az, hogy gyorsan lefogyjon. A nagyon gyors súlyvesztés még akkor sem jó, ha ezt akarattal tesszük karcsúságunk érdekében. Sokkal nagyobb lehet azonban a baj, ha a fogyás akaratunktól függetlenül, változatlan étrend mellett következik be.

4 tipp gyors fogyáshoz

Nyaralásra vagy különleges eseményekre, mint esküvőre, esetleg egy versenyre bizony előfordulhat, hogy kevés idő alatt kell leadni néhány felesleges kilót. Ugyanakkor a gyors fogyás nem feltétlenül a legjobb módja a súlyvesztésnek, ha valóban tartós eredményt szeretnél elérni, hiszen ezek a diéták tápanyaghiányra apellálnak, amit a szervezet később visszakövetel.

Testzsír csökkentés okosan - Erre figyelj!

Testünk az energiát alapvetően zsírban vagyis testzsírban tárolja. Így kijelenthető, hogy a magas testzsírarány vagyis testzsírszázalék, krónikus energiatöbbletet jelent. Ennek oka, hogy több energiát viszünk be, mint amennyit testünk felhasznál, eléget. Ezt érdemes tovább fejtegetni, mivel ilyenkor jön az egyél kevesebbet, mozogj többet javaslat, ami nem mindig célravezető. Van ugyanis aki ehet bármennyit, nem hízik, míg más akkor is hízik, ha ránéz az ételre, pedig még mozog is.