Menü

Egy ital, amely segít legyőzni a rákot

Készítsünk olcsón és egyszerűen elkészíthető hatásos italt, amelynek fogyasztása nagyszerű immunerősítő s rendkívül jó hatással bír a szervezetünkre!

Ezt a Miracle Drink néven ismert italt az egészségük érdekében évtizedek óta isszák a kínaiak, amely nem másból, mint almából, céklából és sárgarépa-léből áll.

Az ital elkészítése igazán nem ördöngösség. Elkészítéséhez mindössze egy céklára, egy sárgarépára és egy almára van szükség, amiket a felhasználás előtt jól megmosunk, majd ezután kockákra vágjuk őket. A következőekben jól összeturmixoljuk, majd hozzáöntünk vizet és újra jó alaposan átkeverjük. Ha mindezzel kész vagyunk akár frissen, akár behűtve már fogyaszthatjuk is.

Az ital bizonyítottan jótékony hatásai, közé tartozik, hogy, megelőzi a rákos sejtek kialakulását, megelőzi a máj, vese, hasnyálmirigy betegségeit és meggyógyítja a gyomorfekélyt. Erősíti a tüdőt, megelőzi a szívinfarktust és csökkenti a magas vérnyomást is. Jelentős szerepe van az immunrendszer erősítésében, javítja a látást, enyhíti az izomlázat, valamint méregtelenít, s mindemellett javítja a belek működését.

Nemcsak belső szerveink működésére, hanem külső megjelenésünkre is jótékony hatással van a turmix, amely többek között segít eltüntetni a pattanásokat és szépíti a bőrt, megszűnteti a kellemetlen leheletet. Ez a rendkívül tápláló ital könnyen felszívódik, és a fogyókúrában is rendkívül hasznos, ráadásul nincs mellékhatása. Fogyasztásával az immunrendszer két hét alatt megerősödik.

A turmixból annyit kell készíteni, hogy nagyjából két és fél decilitert tudjunk egyszerre elfogyasztani, melyből két adagot igyunk, hogy elérjük a kívánt hatást. Kezdjük a reggelt ezzel, s igyunk éhgyomorra legalább egy órával étkezés előtt a másikat meg késő délután, nagyjából öt óra után.

Fotó:
pixabay.com

Sör a női és férfi szépségért és fiatalságért

Hogyan fiatalít, szépít? Jótékony az alvásra és az intelligenciára. Hogyan használjuk a sört külsőleg? Kutatási eredmények a sör hatásáról.

Az 5 leghatásosabb méregtelenítő étel

A helytelen táplálkozás miatt a testünkben sok salakanyag, a kötőszövetekben pedig sok felesleges víz halmozódhat fel. Ám akadnak ételek, amelyekkel könnyedén elkerülheted ezeket a problémákat!

Mi az a CGM hajápolás?

A CGM rövidítése a Curly Girl módszernek, mely egy speciális, göndör hajra való hajápolási módszert jelent. A CGM jelölés azt jelenti, hogy göndörbarát termékről van szó, mely megfelel ezeknek a kritériumoknak.

A feldolgozott élelmiszerek káros hatásai

Az egészséges életmóddal foglalkozó szakemberek szerint a cukor, a finomított szénhidrátok után a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása miatt van komoly ok az aggodalomra. Egyre több dietetikus, életmódtanácsadó javasolja a feldolgozott élelmiszerek fogyasztásának visszaszorítását. Vajon tisztában vagyunk azzal, melyek ezek az ételek, italok?

Mindent a diszprexiáról

A programozott mozgásokban, melyek a csecsemő idegrendszeri érésétől függnek (pl.: kúszás, mászás), általában még nincsenek feltűnő eltérések. Később a kisdedkorban fejlődik a szenzoros érzékelés és integráció (szenzomotorika: az észlelés és a cselekvés egysége). A fejlődési diszpraxia a szenzoros integráció zavarainak egyfajta megnyilvánulása.