Menü

Jelek, hogy nem érdekled a srácot

Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben... Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Olvasd el alábbi pontjainkat akkor!

Nem tesz semmilyen erőfeszítést, hogy találkozzatok
Ha egy srác akar valamit, akkor tenni fog érte. Ne gondold azt, hogy otthon ül és az asztalon ütögeti a körmét, hogy most elhívjon-e vagy sem. Ha nem tölt veled semmi időt, nem hív sehová, nincs a közeledben, a (baráti) társaságban nem keresi a kapcsolatot veled, akkor szeretne jobban megismerni?

Kicsit sem érdekli, hogy állsz a pasikkal
Ha azt mondod, „találkoztam Petivel tegnap”, és nem kérdez vissza, ki ő, vagy egyszerűen a füle botját sem mozdítja a hírre, akkor nem foglalkoztatja, hogy mással vagy. A legtöbb fiú szeret versenyezni, így, ha bejönnél neki, akkor az elképzelés, hogy valaki más is lehet a képben, zavarná.

Ugyanúgy bánik veled, mint mindenki mással
Egyszerű példa: ha tetszel neki, akkor másképp viselkedik veled, mint másokkal.

Ha nem érted, akkor képzeld el a következő példát:
A barátaiddal ülsz, nevetsz, jól érzed magad, majd megjelenik a főnököd. Hirtelen, még ha neked van a leglazább felettesed is, összekapod magad, és jobban figyelsz a gesztusaidra.
Miért? Mert érdekel, hogy mit gondol rólad a főnököd. Nem akarod, hogy lenézzen vagy megváltozzon rólad a véleménye, ezért kicsit másképpen viselkedsz előtte, mint általában.
Ugyanez igaz a fiúra is, aki tetszik neked. Ha nem fél attól, hogy „kirúgod”, ergó nem tesz erőfeszítést előtted, akkor ez egy villogó lámpa, hogy nem érdekled őt.
Ha kedvel téged, ki fogja mutatni. Kivétel, ha ő a világ legjobb színésze vagy kémje. Ebben az esetben, sok szerencsét.

Nem érdekli az életed
Ha nem kérdez rólad semmit, nem akar tudni az életedről semmit, akkor ez szintén mutathatja, hogy nem érdekled. Miért? Mert, aki érdekel, arról érdeklődsz.
Kíváncsi rád, tudni akarja, mi vonzó számodra, szeretne megismerni... Ha nem, akkor nagy valószínűséggel felejtős.

Nyíltan beszél lányokról, akik tetszenek neki
Ha arról beszél, hogy valaki igazán bejön neki, akkor nem csak nevekkel dobálózik, hogy reakciót váltson ki belőled; szimplán nem foglalkozik veled.

Mindig elfoglalt
Természetesen előfordulhat olyan, hogy egyszerre több ember tetszik neki, de most gondolj bele. Ha neked komolyan tetszik egy fiú, beszélnél neki egy másik srácról, hogy vele szeretnél járni? Nem. Maximum egy baráttal. Ez pedig elég egyértelmű kifejezése annak, hogy nem ő van a prioritásod tetején.

Ha a fenti listából legalább négy igaz, akkor elég nagy az esély arra, hogy nem ő az igazi.

A zsarolás négy arca, azaz az érzelmi zsarnokokról bővebben

Sok kínzó azonban inkább érzelmi húrokat penget, pl, szerelemmel teli légvárakat, elfogadást, családi meghittséget, vagy begyógyított sebeket ígér.

B-vitamin: ezért érdemes szednie, ha szorongásra, depresszióra hajlamos

Egy friss kutatás alapján a B6-és B12-vitaminok segíthetnek a szorongásos tünetek enyhítésében.

Anya, aki nélkül nem menne

Az anya az a személy, aki mindent egyben tart. Anya főz, mos, takarít, gyereket rendez, életet koordinál, bevásárol. Félreértés ne essék, a férfiak szép szerepet vállalhatnak ebben, de mi van akkor, ha túl sok tennivaló hárul anyára és kidől a sorból?

Mit üzen a testbeszéd?

Mi is az a testbeszéd? Ha röviden szeretném megfogalmazni, akkor a testbeszéd egy közvetítő tényező az emberi kommunikációban. Nem verbális kommunikáció, mely természetes kísérője a verbális kommunikációnknak, az emberek közötti kapcsolatteremtés egyik formája.

Azzal a személlyel jó lenni, aki mellett megerősödőm önmagamban

Mind szeretnénk jól partnert választani. Egy-egy sikertelen kapcsolat, szakítás vagy válás után pedig rendszerint feltesszük magunknak a mit rontottam el? kérdést, és felmerülhet bennünk, hogy a rossz választásunk sodort minket ebbe a helyzetbe. De vajon mi az a legfontosabb dolog, aminek meg kell lennie a másikban? Mi az, ami elengedhetetlen egy hosszú távon is jól működő kapcsolathoz?