Menü

Új év, új test!

  • Dátum: 2014.01.14., 19:54

Megint itt az újév. Ilyenkor sokan fogadalmat tesznek, hogy leszoknak a nassolásról, jobban odafigyelnek majd az étkezésükre, vagy, hogy többet járnak el edzeni. A lelkesedés azonban általában nem tart sokáig. A folyamatos koplalás és sportolás nem hoz gyors eredményeket, és a türelmetlenebbek hamar letérnek a tökéletes alak eléréséhez vezető útról. Tehát az örök dilemma: Hogyan legyen jó alakunk éhezés nélkül?

Kiss Virág 2013 októberében első helyezést ért el a madridi Arnold Classic-on Bikini Modell kategóriában. Virág azonban nem csak a fitnesz világában sikeres. Két egyetemen is hallgató, így nem csak az edzéshez, de a tanuláshoz is sok energiára van szüksége. Mi lehet hát a titka? Hogyan őrzi meg bomba alakját éhezés nélkül?

Mindannyian hallottunk már különböző fogyókúrás praktikákról, és 25 éves kor felett szinte nincs olyan a nő, aki valamilyen diétát ne csinált volna végig az élete során. A bomba alak azonban egy-két kivételtől eltekintve nem egy isteni ajándék. „Küzdeni kell! Mozogni kell! És leginkább oda kell figyelni az étkezésünkre!”- tanácsolta a szupertestű modell.

BioTech USA  kifejezetten azért alkotta meg a Pink Fit termékcsaládot, hogy segítségükkel elkerülhessük a fogyókúra kellemetlen mellékhatásait, hogy megkönnyítsék a bikini szezonra való felkészülés időszakát.

Az Ultra Loss olyan prémium minőségű, ízletes, diétát támogató turmixpor, amely 50%-os fehérje tartalommal, hozzáadott L-karnitinnel és krómmal, valamint 12 féle vitaminnal,  fontos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel segítenek a diétás céljaink elérésében. Magas élelmi rosttartalmának köszönhetően csökkenti az éhségérzetet, így könnyebb ellenállni a kísértéseknek. A króm a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, a kálcium és a magnézium a diétás életmóddal együtt járó fáradtság elkerülésében, míg a cink az anyagcsere javításában és a bőr feszességének megőrzésében játszik jelentős szerepet. A turmix vízzel keverve mindössze 98 kalória, és tökéletesen helyettesíthető vele bármely főétkezés, ráadásul ötféle ízben (meggy-joghurt, étcsokoládé, mogyorókrém, eper, vanília) kapható, így sosem lehet megunni.

Az Ultra Loss turmixok segítenek tehát, hogy jóllakottnak érezzünk magunkat anélkül, hogy felesleges kalóriákat vinnénk be szervezetünkbe, mert az éhség a legrosszabb tanácsadó, amikor a felesleges kilóktól akarunk megszabadulni. „Fogyni akkor lehet, ha a bevitt kalória mennyisége kevesebb, mint amennyit a szervezet elhasznál. Az ehhez szükséges energiát jó esetben a szervezetünkben tárolt zsírból tudjuk pótolni, így csökkenhet a súlyunk is. Aki nyárra formába akar kerülni, az még időben van, most kell cselekedni!”- mondta a tökéletes alakkal rendelkező fitnesz bajnok.

Forrás:
Eurolex.hu

Fotó:
pixabay.com

A visszahízás okai

A fogyókúrázók klasszikus, 22-es csapdája előbb-utóbb minden fogyni vágyót utolér. A jelenség maga arra utal, hogy a diétázók eleinte gyors fogyásnak indulnak, majd - a fogyókúra abbahagyását követően - visszatérnek eredeti súlyukhoz. (Vagy rosszabb esetben akár plusz kilókkal is gyarapodhatnak.)

Jelek, hogy nem mozogsz eleget

Mozogsz eleget a hétköznapokban? Mikor néztél rá utoljára a telefon lépésszámlálójára? Meglepetten tapasztalhatod, hogy akár még a néhány ezer lépést sem éri el a napi teljesítményed, nemhogy a szakemberek által javasolt minimum 10 ezer lépést. Mi a helyzet a testmozgással? Van olyan edzésforma, amit szívesen végzel?

Mire utalhat a hirtelen fogyás?

Manapság nagyon sok ember túlsúllyal küzd, és minden vágya az, hogy gyorsan lefogyjon. A nagyon gyors súlyvesztés még akkor sem jó, ha ezt akarattal tesszük karcsúságunk érdekében. Sokkal nagyobb lehet azonban a baj, ha a fogyás akaratunktól függetlenül, változatlan étrend mellett következik be.

4 tipp gyors fogyáshoz

Nyaralásra vagy különleges eseményekre, mint esküvőre, esetleg egy versenyre bizony előfordulhat, hogy kevés idő alatt kell leadni néhány felesleges kilót. Ugyanakkor a gyors fogyás nem feltétlenül a legjobb módja a súlyvesztésnek, ha valóban tartós eredményt szeretnél elérni, hiszen ezek a diéták tápanyaghiányra apellálnak, amit a szervezet később visszakövetel.

Testzsír csökkentés okosan - Erre figyelj!

Testünk az energiát alapvetően zsírban vagyis testzsírban tárolja. Így kijelenthető, hogy a magas testzsírarány vagyis testzsírszázalék, krónikus energiatöbbletet jelent. Ennek oka, hogy több energiát viszünk be, mint amennyit testünk felhasznál, eléget. Ezt érdemes tovább fejtegetni, mivel ilyenkor jön az egyél kevesebbet, mozogj többet javaslat, ami nem mindig célravezető. Van ugyanis aki ehet bármennyit, nem hízik, míg más akkor is hízik, ha ránéz az ételre, pedig még mozog is.