Menü

Mi történik, ha egy nő úgy érzi, hogy nem értékelik?

Amikor egy nő úgy érzi, hogy nem értékelik, elkezdi megkérdőjelezni a saját fontosságát. Kíváncsi lesz arra, hogy minden erőfeszítés, amit a kapcsolatért tesz, miért tűnik még mindig túl kevésnek. Azon kezd gondolkodni, nem hiányzik-e belőle valami. És persze az is eszébe jut, hogy vajon mit akarhatsz még tőle, ha nem látod az értékességét.
Amikor egy nő úgy érzi, hogy nincs megbecsülve, kinyílik a szeme. Elkezdi meglátni azokat az alkalmakat, amikor ő feláldozott érted valamit, de te semmibe vetted. Elkezd haragot táplálni. Kezdi idegesíteni, hogy nem kap elismerést.

Azon kezd pörögni fejben, hogy hiába minden odaadás és gondoskodás, a köszönet mindig elmarad. Feltűnik neki, milyen ritkán nézel a szemébe, milyen kevésszer fejezed ki, milyen fontos ő neked.

Amikor egy nő úgy érzi, nincs megbecsülve, szépen lassan elkezdi abbahagyni, hogy erőfeszítéseket tegyen érted. Abbahagyja a kényeztetést, az odafigyelést és megvonja a gondoskodást. Úgy érzi, nem veszed észre, mennyit tesz érted, ezért feleslegesnek ítéli meg a további energiabefektetést irányodba.
Többé nem látja az értelmét, hogy kinyissa feléd a szívét. Nem látja értelmét a tengernyi próbálkozásnak.
Amikor egy nő úgy érzi, nincs megbecsülve, azon tűnődik, hogy szükséged van-e még rá. Elkezd azon gondolkodni, hogy vajon észrevennéd-e, ha egyszerűen csak eltűnne, kilépne az életedből. Folyton az a kérdés pörög a fejében, hogy vajon miért akarsz még mindig vele lenni…

Amikor egy nő azt érzi, hogy nem becsülik meg, elkezdi megkérdőjelezni, hogy vajon te vagy-e számára a megfelelő személy. Hiszen talán jobbat érdemel nálad. Valaki olyat, aki értékeli őt és a gondoskodását.
Rájön, hogy egy kapcsolat a kölcsönösségről és nem az egyoldalúságról szól. Végül oda jut, hogy elkezdi fontolóra venni a szakítást. Mert kíváncsivá válik…
„Vajon jobb lesz nekem nélküle?”
„Miért ne adhatnám meg az esélyt, hogy valaki olyat találjak, aki megbecsül?”
Ezt fogja gondolni…
Ha örökre meg akarod őt tartani, éreztetned kell vele, hogy becsülöd. A köszönöm egy semmitmondó szónak tűnik, mégis képes mosolyt csalni egy nő arcára.

Sose legyél rest kifejezni a háládat. Ne hagyd, hogy úgy érezze, nem értékeled – mert amint ez megtörténik, lassan elkezded elveszíteni.

A falusi fiatalok összetartó közössége

Sokszor felmerül a kérdés, hogy szép dolog falun lakni, mert csend, nyugalom van, de mit is kezdjen ott magával az ember, főleg egy fiatal?! Igen is van mit csinálni, erre egy nagyon jó példa egy kis falu fiatal közössége, akik nagyon kreatívan fogják össze a falu népét, hogy együtt szórakozhassanak, és felpezsdítsék nem csak a fiatalok, hanem az idősebb korosztály életét is. Interjú a KIFLI közösségével és egy oszlopos tagjával, Bódog Bencével.

Mezítláb járni egészséges

Elődeink évezredeken át mezítláb jártak, ma már azonban cipőt, zoknit hordunk, pedig a mezítláb járásnak nagyon sok előnye van, erre én magam akkor jöttem rá, mikor a fiam ortopéd orvosa egész nyárra ezt tanácsolta, lúdtalp-problémánk kezelésére.

Házi mosogatógép tabletta

A mostani elsivatagosodó világunkban, ahol nagy kincs az egészség, Földünk és vizünk tisztaságának megóvása, sok módszert alkalmazhatunk, hogy vigyázzunk ezekre, magunkra és még spórolhatunk is vele, így kipróbáltuk a házi mosogatógép tablettát, íme, az eredmény.

A zsarolás négy arca, azaz az érzelmi zsarnokokról bővebben

Sok kínzó azonban inkább érzelmi húrokat penget, pl, szerelemmel teli légvárakat, elfogadást, családi meghittséget, vagy begyógyított sebeket ígér.

A 10 legjobb kutyafajta kisgyerekes családokba

A kutya az ember legjobb barátja, az egyik legszebb mondásunk nem véletlen ilyen ismert és népszerű. Az állatoktól kapott feltétel nélküli, tiszta és őszinte szeretet és hűség, ami miatt családtagnak számítanak. Vajon kisgyerekek mellé milyen kutyatípusokat keressünk, melyik a legideálisabb a kicsik mellé? Ennek nézünk ma utána!