Menü

Tízmilliószoros napok 2024-ben! Melyek ezek és mit jelentenek?

Aki hisz és követi az asztrológiát, annak érdekes lehet a következő információ, vagy talán már fejből tudja is azokat a dátumokat, amelyeket tízmilliószoros napoknak nevezünk, vajon melyek ezek a dátumok 2024-ben?

Mit jelent pontosan a tízmilliószoros nap?

Teremtő napokat, melyeken a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk – méghozzá tízmilliószoros erővel. A tízmilliószoros napok a tibetiek hite szerint szent ünnepek, ekkor minden gondolat, cselekedet, szándék tízmilliószoros erővel hat. Ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy bevonzzuk a jót, és valódi esélyt adjunk az álmaink megvalósulásának.

Az első tízmilliószoros nap február 24-én, szombaton, a második tízmilliószoros nap május 23-án, csütörtökön, a harmadik tízmilliószoros nap július 9-én, kedden, a negyedik tízmilliószoros nap pedig október 23-án, szerdán lesz.

„Higgyetek magatokban és akkor a sors támogató energiáját élvezhetitek” - szól a tibeti mondás.

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra fokozottan ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza ránk. Ilyenkor csak a pozitív gondolatokra koncentráljunk, illetve jót kívánjunk másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

Ezeken a napokon csakis olyan dolgokkal érdemes foglalkoznunk, ami jólesik a lelkünknek, amit szívvel-lélekkel csinálunk!

Hogyan tudjuk legjobban kihasználni ezt a támogató napot?

Rögtön ébredés után kezdjük a gondolkodásunkat azzal, hogy elhisszük: ma jó napunk lesz! Álljunk boldogan a napindításhoz, kerüljünk el minden negatív gondolatot és a pesszimista, panaszkodó embereket! Lehetőleg mi se panaszkodjunk és ne kritizáljunk senkit, éppen ellenkezőleg: próbáljunk mindenkivel kedvesek lenni, mosolygósak, elismerőek.

Ne görcsöljünk, ne stresszeljünk, ezt ezen a napon különösen nem ajánlott tenni! A negatív gondolatokat azonnal hessegessük el magunktól, mert azt is be lehet vonzani a gondolkodásmódunkkal.

A tibeti gondolkodás nagy hangsúlyt fektet a hálaadásra. A legapróbb dolgokért is hálát éreznek, megköszönik és ezáltal további csodákat vonzanak be az életükbe.

Ha valamire már régóta vágyunk, akkor azt ezen a napon vegyük meg magunknak, jutalmazzuk meg vele magunkat és közben érezzük a szeretetet, hálát. Vásárláskor köszönjük meg, hogy megvehettük a vágyott holmit és kívánjuk, hogy a kiadott pénz megsokszorozva érkezzen vissza hozzánk.

Este lefekvés előtt ne térjünk nyugovóra anélkül, hogy számba vennénk mindazt a jót, ami aznap történt velünk. Legyünk elégedettek, dicsérjük meg magunkat az elvégzett feladatokért. Ha így végződik a napunk, akkor ez segíteni fog az önbecsülésünk megerősítésében.

Érdemes máris feljegyezni, ezeket a szent dátumokat, a legközelebbi tehát február 24, tessék erősen koncentrálni a jó dolgokra ekkor, be fogjuk vonzani. Sikeres, boldog teremtő napokat kívánok mindenkinek!

Használt ruhát venni menő!

Sokan szeretik a használt ruha piacot, hiszen fantasztikus és egyedi darabok bújnak meg olykor-olykor a túrkálókban, ami manapság már egyáltalán nem kínos dolog.

Mi okozza az utazás utáni depressziót?

Tapasztalták már, hogy nyaralásból hazatérve szomorú hangulatuk lett? Ez az úgynevezett nyaralás utáni depresszió, amely egyáltalán nem ritka jelenség. Szerencsére az ilyenkor fellépő rosszkedv különböző módszerekkel enyhíthető.

Óvjuk okoseszközeinket, gyógyszereinket a melegtől!

Nem csak az emberek viselik nehezen a kánikulát, hanem a technológiai eszközök is megsínylik a szélsőséges időjárást. Az extrém időjárás nem csak az emberek életét nehezíti meg, de használati tárgyainkban is kárt tehet.

Kemping a kertben

Szeretnéd átélni egy kemping hangulatát, de nincs rá lehetőséged, hogy elutazz otthonról? Rendezz be a kertedben egy sátrat, és éld át otthonról a szabadban töltött éjszaka autentikus hangulatát, az otthon közelségének előnyeivel fűszerezve!

Feszültséglevezetés? - Mire jó a stressz?

Azt hihetjük, hogy szükségünk van a stresszre, de közben mégis egyfajta negatív tényezőként gondolunk rá. Holott ha épp megfelelő nyomás helyezkedik ránk, az erőforrásainkat is jobban tudjuk beosztani. Nem utolsó sorban, a stresszes légkörben elért sikereink azok, amelyekre szívesen visszagondolunk: ezek a legnagyobb győzelmeink.