Menü

Tízmilliószoros napok 2024-ben! Melyek ezek és mit jelentenek?

Aki hisz és követi az asztrológiát, annak érdekes lehet a következő információ, vagy talán már fejből tudja is azokat a dátumokat, amelyeket tízmilliószoros napoknak nevezünk, vajon melyek ezek a dátumok 2024-ben?

Mit jelent pontosan a tízmilliószoros nap?

Teremtő napokat, melyeken a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk – méghozzá tízmilliószoros erővel. A tízmilliószoros napok a tibetiek hite szerint szent ünnepek, ekkor minden gondolat, cselekedet, szándék tízmilliószoros erővel hat. Ilyenkor lehetőséget kapunk arra, hogy bevonzzuk a jót, és valódi esélyt adjunk az álmaink megvalósulásának.

Az első tízmilliószoros nap február 24-én, szombaton, a második tízmilliószoros nap május 23-án, csütörtökön, a harmadik tízmilliószoros nap július 9-én, kedden, a negyedik tízmilliószoros nap pedig október 23-án, szerdán lesz.

„Higgyetek magatokban és akkor a sors támogató energiáját élvezhetitek” - szól a tibeti mondás.

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra fokozottan ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza ránk. Ilyenkor csak a pozitív gondolatokra koncentráljunk, illetve jót kívánjunk másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

Ezeken a napokon csakis olyan dolgokkal érdemes foglalkoznunk, ami jólesik a lelkünknek, amit szívvel-lélekkel csinálunk!

Hogyan tudjuk legjobban kihasználni ezt a támogató napot?

Rögtön ébredés után kezdjük a gondolkodásunkat azzal, hogy elhisszük: ma jó napunk lesz! Álljunk boldogan a napindításhoz, kerüljünk el minden negatív gondolatot és a pesszimista, panaszkodó embereket! Lehetőleg mi se panaszkodjunk és ne kritizáljunk senkit, éppen ellenkezőleg: próbáljunk mindenkivel kedvesek lenni, mosolygósak, elismerőek.

Ne görcsöljünk, ne stresszeljünk, ezt ezen a napon különösen nem ajánlott tenni! A negatív gondolatokat azonnal hessegessük el magunktól, mert azt is be lehet vonzani a gondolkodásmódunkkal.

A tibeti gondolkodás nagy hangsúlyt fektet a hálaadásra. A legapróbb dolgokért is hálát éreznek, megköszönik és ezáltal további csodákat vonzanak be az életükbe.

Ha valamire már régóta vágyunk, akkor azt ezen a napon vegyük meg magunknak, jutalmazzuk meg vele magunkat és közben érezzük a szeretetet, hálát. Vásárláskor köszönjük meg, hogy megvehettük a vágyott holmit és kívánjuk, hogy a kiadott pénz megsokszorozva érkezzen vissza hozzánk.

Este lefekvés előtt ne térjünk nyugovóra anélkül, hogy számba vennénk mindazt a jót, ami aznap történt velünk. Legyünk elégedettek, dicsérjük meg magunkat az elvégzett feladatokért. Ha így végződik a napunk, akkor ez segíteni fog az önbecsülésünk megerősítésében.

Érdemes máris feljegyezni, ezeket a szent dátumokat, a legközelebbi tehát február 24, tessék erősen koncentrálni a jó dolgokra ekkor, be fogjuk vonzani. Sikeres, boldog teremtő napokat kívánok mindenkinek!

A többműszakos munkarend hatásai az egészségre

Sokan gondolják azt, hogy 8-tól 4-ig vagy 9-től 5-ig dolgozni nagyon megterhelő, ám ha így van, akkor mit mondjanak azok, akik váltott műszakokban dolgoznak, és sokszor vannak szolgálatban olyankor, amikor pihenünk vagy alszunk. A többműszakos munkarend komoly hatással van az egészségre.

Mi az az SZMK és mit takar az OSZSZ?

Általában az első szülői értekezleten október táján kéri fel az osztályfőnök a szülőket, hogy válasszanak maguk közül SZMK azaz Szülői Munkaközösségi tagokat és ugyanezt teszi az ovónő is az ovis szülőin, amikor OSZSZ (Óvodai Szülői Szervezet) tagokat választ.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.