Menü

Mindegy, csak rikítson

Az idei nyári trend, hasonlóan a tavalyihoz, a nagyon élénk, neon színeket preferálja.

Akár fürdőruhát, akár trikót vagy rövidnadrágot keresünk, a neon rózsaszín, sárga és narancssárga a divatos idén nyáron.

Nyugodtan keverhetjük a színeket és ma már az sem szabály, hogy elég, ha a felső vagy az alsó ruházatunk feltűnő, nyugodtabban összeválogathatunk merészebb színeket. Szoknyában leginkább a hosszú lenge fazon és az aszimmetrikus vonal a mérvadó, ezekhez illenek a trikók, spagetti pántos felsők vagy a pántnélküli, feszülős toppok.

A fürdőruhákban még mindig a pántnélküli vagy levehető pántos neon színű bikinik a trendik. A szép barna remekül mutatnak, de akár egy szolid fehér, némi díszítéssel is nagyon mutatós darab lehet azoknak, akik nem szeretik a feltűnő öltözködést még a strandon sem.

A szalmakalapok nem csak hogy jól mutatnak a nyári öltözékhez, de meg is védenek minket a napszúrás kellemetlenségeitől, és a strandon elázott, nem formázott hajat is remekül elrejtik :).

Fotó:
sxc.hu

Masszázsra indulsz? – így készülj rá

A masszázs egy testet és lelket melengető, pihentető vagy épp frissítő terápia, amire érdemes kicsit felkészültebben érkezni.

A Tour de Hongrie nyomában…

A 45. Tour de Hongrie magyar kerékpárverseny nemzetközi mezőnye 2024. május 8-12. között öt nap alatt 854 kilométert tesz meg a pécsi Bárány utcai befutóig. Olyan világsztárok indulnak, mint Peter Sagan vagy a Tour de France rekordra hajtó Mark Cavendish.

Ultrabalaton negyedszer, avagy mi fán terem a csapatszellem!

A Tolna Vármegyében immáron öt éve aktívan működő FuTamási futócsoportunkból idén is nekivágott 10 fő, hogy körbefussa a Balatont, Magyarország egyik legnépszerűbb futóversenyén, a 18. alkalommal megrendezett NN Ultrabalatonon!

Korai zenei nevelés fontossága

Születésünktől kezdve megvan az a képességünk, hogy észleljük a dolgok zeneiségét. Sőt, ez a képességünk segít minél hamarabb megérteni a világ történéseit. Talán nem is olyan véletlen, hogy összehangolódásnak nevezzük az újszülöttekkel való kezdeti összecsiszolódást. Számukra még ez az elsődleges információforrás, és ennek további támogatása a fejlődési területek mindegyikére pozitív hatással lesz.

Skinimalizmus – minimalista bőrápolás

Rengeteg trend létezik bőrünk ápolására, mindenki kedvére válogathat közülük, hogy számára melyik a legmegfelelőbb, de mi van azokkal, akik már szinte elvesztek a kínálatban
és nem vágynak órákig tartó rutinra? Na, akkor figyelem, itt a megoldás!