Menü

2013 – a kígyó éve

2013, a kígyó éve elsősorban azoknak fog kedvezni, akik szintén a kígyó évében látták meg a napvilágot. Az év alkalmas arra, hogy megvalósítsuk végre fontos terveinket, de erősen figyelnünk kell a kígyó évében a csalárdságra, ravaszságra, még akkor is, ha mi magunk sem vagyunk híján ezen tulajdonságoknak. Nagy változások várhatók a politikában, hisz a kígyó a politikusok ravasz, simán sikló beszédének pártfogója. Ebben az évben új színészek bukkanhatnak fel és arathatnak nagy sikert, de kedvez az időszak sport nyereményeknek is, különösen a rögbi és a tenisz terén.

Pénzügyek alakulása

Ebben az évben - akinek személyes horoszkópjában nem áll más - általános gazdagodásra számíthat, főleg anyagik, de erkölcsi tekintetben is. A kígyó ugyanis ritkán kerül bajt hozó konfliktushelyzetbe és bőkezű, de felelősségteljes. Az idén keletkező pénzügyi akadályokat könnyebben lehet majd leküzdeni, mint azt korábban megszoktuk.

Szerelem a kígyó évében

A kígyó jellege inkább csapodár, mint hűséges, így ebben az évben inkább a futó kapcsolatoknak kedvez a sors. Ahogy a kígyó "körülfonja" áldozatát, úgy hatnak az új kapcsolatok ebben az évben. Lebilincselő és delejes lehet, ám gyakran nem tartós és nem is feltétlen kellemes. A kígyó mindenből a legjobbat választja, ezért az is előfordulhat, hogy most találjuk meg az igazit.

Karrier a kígyó évében

Főleg a szavakkal kapcsolatos szakmákban (értékesítés, tanítás, marketing, politika, színészet, újságírás, stb.) területeken dolgozókat fogja segíteni a kígyó. Akik szeretnek horgászni, most nagy fogásra számíthatnak, és a búvárok is kiváló év elé néznek. A kígyó alapvetően számító, tehát a törtető karrierizmusnak is kedvezhet ez a korszak.

Forrás: c-phoenix.hu
Fotó: sxc.hu

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.

Mi egy coach feladata?

Sok helyen találkozhatunk coach-okkal, ez a szakma egyre szükségesebbé és népszerűbbé válik, de talán teljesen egyértelmű mindenkinek, hogy mit is csinál egy coach, mi a feladata. Nézzük ki ő és mit csinál?

Masszázsra indulsz? – így készülj rá

A masszázs egy testet és lelket melengető, pihentető vagy épp frissítő terápia, amire érdemes kicsit felkészültebben érkezni.

A Tour de Hongrie nyomában…

A 45. Tour de Hongrie magyar kerékpárverseny nemzetközi mezőnye 2024. május 8-12. között öt nap alatt 854 kilométert tesz meg a pécsi Bárány utcai befutóig. Olyan világsztárok indulnak, mint Peter Sagan vagy a Tour de France rekordra hajtó Mark Cavendish.