Menü

Itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok a Viadalt!

Szeptember a Viadal hónapja!

Nem olyan régen egy teljes cikkben mutattuk be Nektek a Viadalt, amely hazánkban is egyre több rajongót szerez magának. Ez az először kidobósnak tűnő játék (vagy játékos edzés!) azonban a kidobósnál sokkal több ügyességet, hozzáértést, bátorságot, pontosságot és csapatszellemet igényel. Sokszínűségét az is mutatja, hogy kétféleképpen is lehet játszani. A részletekért olvassátok el előző cikkünket, vagy szörföljetek a Viadal hivatalos honlapján!

Próbáljátok ki most!

Most, hogy közelebbről is megismerkedtetek a szabályokkal, arra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy ezennel az ország két pontján, Veszprémben, illetve Budapesten is lehetőségetek nyílik kipróbálni magatokat ebben a stratégiai játékban!

Veszprém

Szeptember 15-én,délután kettőtől Veszprémben az Aréna előtti területen, kültéren lesz lehetőségetek személyesen is lecsekkolni a Viadalt! Ezen a pénteki napon a Fiatalok Napja biztosít lehetőséget a harci pálya kipróbálására. Részletes programért kattintsatok a rendezvény hivatalos közösségi oldalára vagy a Veszprém Aréna rendezvény naptárára!

Budapest

Szeptember 17-én, vasárnap délelőtt 10 és este 18 óra között a XIII. Kerületi Családi Sportnap színes programjának keretein belül van lehetőségetek a Viadalt kipróbálni, megnézni. A Viadal egész nap rendelkezésetekre áll! S persze nem elhanyagolható az információ, hogy a belépés díjmentes! További információkért látogassatok el az esemény a Facebook oldalára!

Ha bátor és elhivatott vagy, szereted a kihívásokat, és az ügyességi játékok szerelmese vagy, ne hagyd ki a fenti lehetőségek egyikét!

Hogyan kell segítséget kérni a 112-es segélyhívón?

Bármikor kerülhet valaki olyan helyzetbe, hogy segélyhívást kelljen indítania, segítséget kelljen kérnie, vagy nyújtania, ehhez pedig fontos tudni, hogy milyen telefonszámot tárcsázzon és milyen módon kell a segélyhívást lebonyolítani. A 112-es számot és annak tárcsázását pedig már egészen kicsi gyermekeinknek is meg kell tanítanunk.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.

Fényvédők, smink, napsütés

A tudatos bőrápolás alapja, hogy már kora tavasszal, az első napsugarak megjelenésekor elkezdjük a fényvédő krémek használatát, azonban mit tegyünk, ha a fényvédelem mellett a sminkről sem szeretnénk lemondani nyáron?

Az almaecet sokoldalú felhasználása és előnyei

Az almaecet egy sokoldalú csodaszer. Amellett, hogy a konyhákban évek óta hódít a viszonylag olcsó áron kapható ecet, a fogyókúrázók körében is népszerű. Azonban milyen jótékony és pozitív hatásai vannak annak, ha minden nap belecsempészed az ételeidbe, vagy vízzel hígítva, mézzel édesítve, iszol néhány kortyot belőle?

Tavaszi feltöltődés fontossága

Tavasz közeledtével ébredeznünk kellene pont úgy , mint a természetnek, de előfordul, hogy a tavaszi „kikelet” helyett, sokan bágyadtak, aluszékonyak, sőt sokan fejfájásról, szédülésről panaszkodnak.
Mára, már a tudomány is elismeri, „tavaszi fáradtság” létezik.