Menü

Sör a női és férfi szépségért és fiatalságért

Hogyan fiatalít, szépít? Jótékony az alvásra és az intelligenciára. Hogyan használjuk a sört külsőleg? Kutatási eredmények a sör hatásáról, természetesen tisztelve, nem elfelejtve, hogy fogyasszuk mértékkel.

Már rég megállapították, hogy a sör gyorsítja az anyagcserét a szervezetben és hatással van a megfiatalodásra. A gerontológusok úgy tartják, hogy napi 1 korsó sör (nem több!!!) lassítja a szervezet öregedését.

Használjuk az arcunkon is! – A bőr rugalmassága, ránctalanítása

A söralapú különböző maszk- és krémkészítmények kisimítják a ráncokat, hatékonyabban, mint bármelyik más szer.

Az egyik legjobb hatást adja a sör tojássárgájával való összekeverése. A ráncoktól való megszabadulást elérjük a sör habjával is. A zsíros maszkok jótékonyan hatnak a zsíros bőrre, javítva annak elasztikusságát, és a keringését, csökkentve a zsírképződést, és tisztítják a pórusokat.

A korral járó intelligencia csökkenés ellenszere – Mit találtak a kutatók?

A sör megvéd az öregségi gyengeelméjűségtől és az Alzheimer-kórtól. Tudósok 12 éven keresztül figyeltek meg 400 idős személyt Albióna lakosai közül. Kiderült, hogy azok, akik 60 éves korukig fogyasztották a sört, kevésbé károsodtak a korral járó intelligencia csökkenéstől.

Aludjuk ki magunkat jól – sörrel

Érdekes felfedezésre tettek szert a cseh orvosok. Hosszú kutatómunka eredményeként megállapították, hogy a sör a legjobb szer álmatlanság ellen. Ha elalvás előtt megiszunk egy üveg komlós italt, akkor gyakorlatilag szinte bizonyos, hogy nyugodt alvást fog biztosítani (természetesen, ha Ön nem az álmatlanság krónikus formájától szenved).

Sör a férfi szépség ápolásban

Az emberiség férfi nemére a söralapú maszkok és krémek egy egyszerű kezelésben bizonyították jótékony hatásukat – az orosz fürdő izzó kövére vagy a forró szaunába egy fél korsó vízzel (1:1 arányban) oldott sört öntenek.

A sör gőze hasznos a bőrnek – selymessé, simává teszi, megszünteti a borotválkozás utáni bőrirritációt. Aki nem hiszi, tessék megnézni, mi van a „Florena” borotválkozás utáni krém tubusára írva: „kukoricacsíra extraktumát tartalmazza”, nem mást, mint a sörcefre egyik fajtája.

Így lesz egészségesen szép a hajunk

Legjobb szer a hajformázáshoz, amit nagyanyáink is ismertek, az a sör. Mindenki által ismertek a sörsamponok, amelyek ugyanolyan hatást váltanak ki, mint a kondicionáló szerekkel dúsított vegyszerek, de ezek kedvezőbben hatnak a hajra. Ha pedig a sört egy bizonyos időre a hajunkra felvisszük, hajunk visszanyeri egészséges fényét, elasztikussá válik, megszűnik a hajhullás. Ha a hajunkat rendszeresen sörrel öblítjük mosás után, hamar megszabadulunk a korpától és a sör összetéveszthetetlenül egészséges fényt és selymességet ad a hajnak.

A sör jótékonyan hat a női tejmirigyek növekedésére, mivel az alapja komló. Ha akarják, elhiszik, ha akarják nem, de a pedáns németek, akik megszokták, hogy mindent ellenőrzésük alatt tartsanak, nemrég egy elképesztő következtetésre jutottak. A középstatisztikai bavári nők a legteltebb mellűek az országban.

Energiaforrások sportoláskor: gélek, gumicukor, kóla és társai

A gumicukor, csokoládé, kóla gyakori választás sportolók körében, amikor gyors energiaforrásra van szükségük, mások gélekre, energiazselékre, italporokra, gondosan kimért grammnyi adagokra esküsznek. Vajon melyek a leghasznosabb energiaforrások a sportolók számára?

Légzőgyakorlatok, amelyek nyugtató hatásúak

A stresszfaktorokat nem tudjuk elűzni,, azon azonban dolgozhatunk, hogy kezelni tudjuk saját érzelmeinket, illetve mérsékeljük a feszültséget. Nagyszerű és könnyen elsajátítható stresszkezelő módszer például a légzőgyakorlat, amelyből számtalan változat ismert, így tényleg mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő típust. Az alábbiakban a Women's Health gyűjtése alapján ismertetünk néhányat, és mindenkit arra biztatnánk, hogy kísérletezzen bátran - mentális és lelki egészsége érdekében megéri.

Ganglion– dudor az ízületeken

Sokszor érezhetünk ízületeinknél fájdalmat, egy-egy mozdulat is nehezünkre eshet, de van úgy, hogy már nem csak fájdalom, hanem fizikai jel is látható, ez pedig utalhat ganglion cisztára.

Napégés – így kezeld

Már nem csak nyáron jelentenek gondot a napsugárzás okozta bőrproblémák, a napégés lehet enyhe, de lehet súlyos is. Adunk pár tippet, hogyan kezeld, ha bőrödnek túl sok volt a napból.

A torokfájás okai

A torokfájásnak számos, rendkívül szerteágazó oka lehet, és nem árt tudni, hogy a torokfájás nem önálló betegség, hanem egy tünet. A panaszt okozó betegségtől függően változhat a fájdalom jellege szerint: gombócérzés, viszketés jelentkezhet és lehet fájdalmas a nyelés is. Az intenzitását tekintve is változatos lehet, az egyszerű kellemetlenségtől a súlyos, alig elviselhetőig változhat.