Menü

Hatékony tanácsok férjeknek

Ha tudatosan eldöntjük, hogy a párunk vágyait és szükségleteit az sajátunk elé helyezzük és egy fordítva is igaz, akkor a házasság sikeres lesz.

Ne hagyd abba az udvarlást

Ne hagyj fel a randevúkkal. SOHA, DE SOHA ne vedd biztosra, hogy a nő melletted marad. Amikor megkérted a kezét, megígérted, hogy a szívét magadnál őrzöd és szenvedélyesen vigyázol rá. Ez a legfontosabb és legszentebb kincs, amit valaha is rád bíztak. TÉGED VÁLASZTOTT. Soha ne feledd ezt és soha ne tunyulj el a kapcsolatodban.

Vigyázz a saját szívedre

Ahogyan vállaltad, hogy a szíve védelmezője leszel, ugyanúgy a sajátodra is vigyáznod kell. Szeresd magad, fordulj nyitott szívvel a világ felé, de legyen egy hely a szívedben, ahová másnak nem engedsz bebocsátást, csakis a feleségednek. Legyen ez a hely mindig készen a fogadására és ne engedd, hogy bármi vagy bárki más bejusson oda.

Ess szerelmbe újra és újra

Folyamatosan változol. Nem ugyanaz az ember vagy, aki az esküvőd napján voltál, ahogyan 5 év múlva sem leszel ugyanaz, aki most vagy. Minden napod újabb és újabb választások eredménye. NEM KÖTELEZŐ VELED MARADNIA, ha nem figyelsz rá, másnak adhatja a szívét vagy teljesen elzárja tőled és talán soha nem kaphatod vissza újra. Mindig harcolj a szerelméért, ahogyan tetted, amikor először udvaroltál neki.

Mindig lásd meg a párodban a legjobbat

Arra összpontosíts, amit szeretsz benne. Amire koncentrálsz, az fog igazán kifejeződni. Ha arra figyelsz, ami bosszant, azt fogod csak látni, amiért érdemes bosszankodni. Ha arra figyelsz, miért szereted, akkor nem is lesz más választásod, mint szeretni és szeretve lenni. Fókuszálja arra, amiért igazán szereted és kétségkívül a legszerencsésebb embernek fogod érezni magad, amiért ez a nő lehet a feleséged.

Nem a te dolgod, hogy megváltoztasd Őt

Az a dolgod, hogy úgy szeresd, ahogy van, anélkül, hogy elvárnád, hogy bármiben is megváltozzon. Ha pedig idő közben változik, szeresd azt, aki válik belőle, akár úgy változik, ahogy az neked tetszik, akár nem.

Vállalj teljes felelősséget…

… A saját érzéseidért. Nem a feleséged dolga, hogy boldoggá tegyen, ahogy NEM Ő TESZ boldogtalanná sem. Te vagy a felelős a saját boldogságod megtalálásáért, és ezen a boldogságon keresztül leszel képes jó párkapcsolatban és szerelemben élni.

Engedd a nőnek, hogy megélje a dolgokat

Ha szomorú vagy zaklatott, nem kell, hogy te oldd meg a dolgot. Amit tenned kell, hogy MELLETTE vagy és biztosítod róla, hogy minden rendben lesz. Tudasd vele, hogy ott vagy neki és hogy fontos számodra és egy olyan pillér vagy az életében, amire mindig támaszkodhat.

A női lélek változó és érzelmes és mint a tenger, hullámzik. Ha mindig erős maradsz és nem ítélkezel fölötte, bízni fog benned és kinyíik feléd a lelke…NE ROHANJ EL, HA MÉRGES.

Maradj jelen és biztosítsd, hogy nem hagyod el. Figyelj arra, amit valóban mondani akar a szavak és az érzelmek mögött.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.

Miért fontos a csapatépítés?

A helyi rádióban valamelyik nap a csapat építő tréningek fontossága, haszna volt a téma, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy erről a témáról érdemes írni. Mi a csapatépítés lényege, hogy zajlik, miért van rá szükség és kiknek ajánlott, ezekről szól mai cikkünk.

Vásárlásmánia

Bár a vásárlásmánia az egészségünkre nézve nem olyan káros szenvedély, mint például az alkohol- vagy drogfüggőség, mégis a szociális életünket nagyban károsíthatja, ezért fontos figyelni már a kezdő intő jelekre is.