Menü

Ilyen egy tökéletes nő a férfiak szerint

Talán minden férfi és nő kíváncsi arra, hogy milyen párra vágyik a másik nem, melyek azok a tulajdonságok, szokások, amelyeket vonzónak tartanak, és amelyek szerepet játszanak a leendő partnerük kiválasztásában. Íme pár tipp, hogy hogyan hódíts meg egy férfit:

Intelligens

Ne félj megmutatni az intelligenciádat, hiszen a férfiak számára nagyon vonzó lehet egy okos nő, ugyanakkor nem szeretik, ha a nő hordja a nadrágot. Egy igazi férfi igényli, hogy egy nőnek legyen véleménye, izgalmas legyen vele a társalgás. Ha egy nőnek nincs véleménye, és mindig csak a pasinak ad igazat, az egy idő után rendkívül unalmas lehet a férfiak számára. Az ilyen nők pedig nem komoly kapcsolatra kellenek nekik…

Őszinte

Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség. Szükséges, hogy elmondjuk egymásnak, hogy mit szeretnénk, vagy éppen, hogy mi nem tetszik. A férfiak szeretik, ha a nők őszinték, és nem kell találgassák, hogy mit szeretnének.

Figyelmes

Nagyon fontos, hogy kedvesek, és figyelmesek legyünk egymáshoz. Tudjuk, és érezzük, hogy a másik mire vágyik, legyünk kíváncsiak annak az embernek az érzéseire, aki mellettünk van. Segítsük mindenben! A férfi az férfi: máshogy gondolkozik, érez és tesz. Az az egy viszont biztos, hogy az erősebbik nemnek is éppúgy szüksége van a szeretetre, mint a gyengébbiknek. S ha a nő megadja neki a feltétel nélküli szeretetet, gondoskodást, és elfogadja őt minden apró-cseprő hibájával együtt, akkor a férfi garantáltan a tenyerén hordozza majd a nőt,élete végéig.

Szenvedélyes

A férfiak számára nagyon fontos, hogy egy legyen szenvedélyes. Látsszon rajta, hogy élvezi az életet, a szerelmet. Ez szükséges ahhoz, hogy a láng hosszabb ideig égjen. Az is nagyon imponáló, ha egy nő a hobbijában szenvedélyes.

Nőies

Ez nem azt jelenti, hogy mindig magassarkúban kell tipegni, elég az is, ha rádnéz egy férfi érezze, hogy nő vagy. Ez a tulajdonság belülről is sugározhat akár. Például, ha szereted magad, és elégedett vagy, akkor egy csodálatosan szép nővé tudsz válni.

Önellátó

Egy párkapcsolat az adok-kapok egyensúlyáról szól. Ha ez felbillen, és az egyik fél úgy érzi, hogy ő cipeli a vállán a kapcsolat minden terhét, ott már elég nagy a baj. A férfiak olyan nőt keresnek, aki kiveszi a részét a tehervállalásból. Bármennyire is nem azt sugallja a mai társadalom, a házimunkák még mindig szexik.

Elbűvölő

Persze a szépség nagy előny, de elmondásuk szerint ez maximum az első három percben olyan nagy dolog. Ahhoz, hogy ebből szerelem legyen viszont sokkal, de sokkal többre van szükség.

Szabadságot ad

A fiúk álmaiban a tökéletes nő nem láncol magához, nem sajátít ki és nem akar elmarni a barátaidtól. A férfiak szeretik a függetlenséget és az érzést, hogy nem egy börtönben vannak, hanem egy olyan kapcsolatban, ahol annak ellenére, hogy van barátnőjük nem kell feladniuk szabad életüket.

A tökéletes nő, mint olyan, nem létezik. De azért valamennyire törekedhetsz rá, túlzásba nem szabad vinni, az senkinek sem jó. Biztos vagyok abban, hogy a fenti dolgok közül egyik sem okozott meglepetést, hiszen nagyon alapvető dolgok ezek. Viszont meglepő módon mégis rengeteget számítanak.

Munkahelyi motiváció?

Minden vezető sikeres cégre és lelkes munkatársakra vágyik, akik szakmailag kiválóak és minden nap a legjobb formájukat hozzák. A valóság azonban nem ilyen egyszerű. Még a legjobbnak tűnő munkatárs esetében sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy ugyanolyan teljesítményt nyújt napról-napra, és mindig maximálisan eltökélt. Jó hír, hogy vezetőként nagyban befolyásolhatjuk, hogy egy dolgozó mennyire tudja és akarja kihasználni tehetségét! Lássuk, hogyan!

Mondj búcsút a megfelelési kényszernek!

A megfelelési kényszer egy olyan érzés, amikor valaki folyamatosan igyekszik megfelelni saját vagy mások elvárásainak. Ez lehet saját belső kényszer, társadalmi nyomás, munkahelyi elvárás. A megfelelési kényszer stresszt és szorongást okozhat. Ha Önök is azok közé tartoznak, akik szeretnének mindenkinek megfelelni, akkor érdemes elolvasniuk cikkünket.

A féltékenység okai és jelei

A féltékenység egyike a normális és alapvető érzelmeinknek, mégsem szeretjük beismerni, sőt, tagadjuk is. Pedig mindenki érzett már féltékenységet, akár a testvérével vagy szüleivel szemben, mégis a párkapcsolatokat képes a legnagyobb mértékben megmérgezni ez az érzelem. Miből fakadhat a féltékenység, melyek a kiváltó okok és hogyan tudunk megbirkózni vele?

Vágyódás az elérhetetlenre

Egyszer mindannyiunk életében előfordul, hogy olyasvalaki, vagy olyasvalami iránt érzünk vonzalmat, aki és ami biztosan felforgatná az életünket. A főnökünk, a legjobb barátunk ismerőse, exe, vagy valamilyen materiális tárgyi dolog is lehet. Mindannyian ebbe a bizonyos „tiltott gyümölcs” kategóriába tartoznak: az ábrándozás csábító lehet, a következmények azonban már kevésbé. De mihez kezdhetünk ezekkel az érzésekkel? Hogyan lehet ezen érzelmeket újból és újból megélni, valamint kezelni?

Flegmatikus személyiség jellemzői

A flegmatikus személyiség konfliktuskerülő, nyugalmas, rohanástól és feszültségektől mentes életmódot folytat, s mindent elkövet azért, hogy ezt meg is őrizze. Soha nem száll szembe senkivel, egyszerűen csak úgy alakítja az életét, ahogy az neki jó legyen.