Menü

Ilyen egy tökéletes nő a férfiak szerint

Talán minden férfi és nő kíváncsi arra, hogy milyen párra vágyik a másik nem, melyek azok a tulajdonságok, szokások, amelyeket vonzónak tartanak, és amelyek szerepet játszanak a leendő partnerük kiválasztásában. Íme pár tipp, hogy hogyan hódíts meg egy férfit:

Intelligens

Ne félj megmutatni az intelligenciádat, hiszen a férfiak számára nagyon vonzó lehet egy okos nő, ugyanakkor nem szeretik, ha a nő hordja a nadrágot. Egy igazi férfi igényli, hogy egy nőnek legyen véleménye, izgalmas legyen vele a társalgás. Ha egy nőnek nincs véleménye, és mindig csak a pasinak ad igazat, az egy idő után rendkívül unalmas lehet a férfiak számára. Az ilyen nők pedig nem komoly kapcsolatra kellenek nekik…

Őszinte

Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség. Szükséges, hogy elmondjuk egymásnak, hogy mit szeretnénk, vagy éppen, hogy mi nem tetszik. A férfiak szeretik, ha a nők őszinték, és nem kell találgassák, hogy mit szeretnének.

Figyelmes

Nagyon fontos, hogy kedvesek, és figyelmesek legyünk egymáshoz. Tudjuk, és érezzük, hogy a másik mire vágyik, legyünk kíváncsiak annak az embernek az érzéseire, aki mellettünk van. Segítsük mindenben! A férfi az férfi: máshogy gondolkozik, érez és tesz. Az az egy viszont biztos, hogy az erősebbik nemnek is éppúgy szüksége van a szeretetre, mint a gyengébbiknek. S ha a nő megadja neki a feltétel nélküli szeretetet, gondoskodást, és elfogadja őt minden apró-cseprő hibájával együtt, akkor a férfi garantáltan a tenyerén hordozza majd a nőt,élete végéig.

Szenvedélyes

A férfiak számára nagyon fontos, hogy egy legyen szenvedélyes. Látsszon rajta, hogy élvezi az életet, a szerelmet. Ez szükséges ahhoz, hogy a láng hosszabb ideig égjen. Az is nagyon imponáló, ha egy nő a hobbijában szenvedélyes.

Nőies

Ez nem azt jelenti, hogy mindig magassarkúban kell tipegni, elég az is, ha rádnéz egy férfi érezze, hogy nő vagy. Ez a tulajdonság belülről is sugározhat akár. Például, ha szereted magad, és elégedett vagy, akkor egy csodálatosan szép nővé tudsz válni.

Önellátó

Egy párkapcsolat az adok-kapok egyensúlyáról szól. Ha ez felbillen, és az egyik fél úgy érzi, hogy ő cipeli a vállán a kapcsolat minden terhét, ott már elég nagy a baj. A férfiak olyan nőt keresnek, aki kiveszi a részét a tehervállalásból. Bármennyire is nem azt sugallja a mai társadalom, a házimunkák még mindig szexik.

Elbűvölő

Persze a szépség nagy előny, de elmondásuk szerint ez maximum az első három percben olyan nagy dolog. Ahhoz, hogy ebből szerelem legyen viszont sokkal, de sokkal többre van szükség.

Szabadságot ad

A fiúk álmaiban a tökéletes nő nem láncol magához, nem sajátít ki és nem akar elmarni a barátaidtól. A férfiak szeretik a függetlenséget és az érzést, hogy nem egy börtönben vannak, hanem egy olyan kapcsolatban, ahol annak ellenére, hogy van barátnőjük nem kell feladniuk szabad életüket.

A tökéletes nő, mint olyan, nem létezik. De azért valamennyire törekedhetsz rá, túlzásba nem szabad vinni, az senkinek sem jó. Biztos vagyok abban, hogy a fenti dolgok közül egyik sem okozott meglepetést, hiszen nagyon alapvető dolgok ezek. Viszont meglepő módon mégis rengeteget számítanak.

A transzgenerációs hatások nyomában

A transzgenerációs hatások, vagyis azok a szemléletek, viselkedésminták, gondolkodási formák, melyeket felmenőink hagytak ránk örökül, a pszichológiai kutatások fontos részterülete.

A férfiak érzelmi kifejezőeszközei

Nem szívesen beszélnek róla, nem ismerik be, de a felmérések azt igazolják, hogy a férfiak több mint egyharmada időről időre magányosnak érzi magát. Többségük elvált, özvegy, agglegény vagy egyszerűen az elköteleződéstől tartó férfi, aki nehezen nyit a párkapcsolat vagy új barátok felé, ha régen él magányos farkasként.

Dolgok, amiket nehezen vallanak be a férfiak

Számtalan közhellyel tömik a kisfiúk fejét a felnőttek (a fiúk nem sírnak, nem lehetnek gyengék, mindig bátornak kell lenni, ne mutassák ki érzéseiket stb.) Nem csoda hát, ha az erősebb nem képviselői felnőttként sem mindig merik/tudják kimutatni érzéseiket és kimondani azt, amit valójában gondolnak.

A szeretethiány következményei

A gyerekkorban szerzett szeretethiánnyal mindannyian mást kezdünk. Van, aki folyamatosan tovább keresi, és addig meg nem áll, míg meg nem találja.

A párkapcsolat típusai

Mindenki tudja: a férfi és a nő különböznek egymástól. A férfi mindent meg akar ismerni, az egészre koncentrál, hódításra, birtoklásra vágyik. A nő az, aki apró részletekből összerakja az egészet, aki összetartja vagy helyreállítja a család egységét, óvja azt, amit közösen létrehoztak.