Menü

Jelek, hogy megcsal a párod

Attól, hogy észrevettél néhány különös dolgot a kedveseden, még nem jelenti azt, hogy biztosan megcsal. Azt viszont kétségtelenül érzi az ember, ha valami nincs rendben a kapcsolatában, és ha az utóbbi időben ez veled is így volt, akkor érdemes egy kicsit közelebbről megfigyelni a párod.

Furcsaságok a telefonnal

Elvonul, amikor hívják vagy idegessé válik, ha utána viszed a mobilját? Esetleg mostanában egy olyan haverja neve tűnik fel a képernyőn, akiről szinte soha nem is hallasz? Tudod, hogy bárkit bárhogyan el lehet nevezni Messengeren, Viberen vagy bárhol…

Állandó kimaradás

Régen is eljárt haverozni/ barátnőzni, de mostanában sűrűbbek az ilyen kimenők. Ráadásul, ha megkérdezed, milyen volt a program, inkább csak nagyokat hallgat vagy egy-két szóban összefoglalja.

Drasztikusan megváltozik a hozzád való viszonya

Kritikussá vált veled szemben? Nem veszekszik, de folyamatosan piszkál? Például az evési szokásaidat, vagy az intelligenciádat? Nos, ahogy hangosan ócsárol téged, jobban tud arra összpontosítani, hogy mit nem szeret benned. Te megőrülsz, neki viszont megnyugvást hoz, hisz így igazolja saját maga felé, hogy jogos a félrelépése, és még a bűntudata is csökken!

A zsigereidben érzed a kamut

Ha úgy érzed, hogy furcsán viselkedik, rejteget valamit, vagy valaki mással van? Ne nyomd el az ösztöneidet. Egy nő intuíciója a legjobb mérőeszköz. Pontosan érzed, amikor a párod, csak fizikailag, de szellemileg, érzelmileg egyáltalán nincs jelen. Amit érzel, valószínűleg igaz!

Bűnösként viselkedik

Sajnos sokszor az igen kedves és figyelmes férfiak viselkedése mögött a bűntudat áll. Ha sokszor hoz ékszert, virágot, bonbont mindenféle alkalom nélkül, olyanokban is segít amikben nem szokott, bizony, ideje elgondolkoznod, hogy neked van a világon a legjobb férjed, vagy talán hárman vagytok a kapcsolatban?

Új nő lép a képbe

Ha egyre többet emleget egy számodra ismeretlen nőt, nagy eséllyel ő lehet a szeretője. Amikor rákérdezel, persze simán rávágja, hogy „ugyan, csak egy barát”! Amikor te azt gondolod, hogy ennyire nem lehet hülye, hogy ismerősként prezentálja feléd, pont hogy nem az! Figyelj! A fél igazság az sokkal kevésbé nehéz, mint a teljes hazugság.

Ha egy-kettő a fentiek közül jelen van, az nem jelent semmit, pusztán akkor vonatkoznak rád, ha eddig nem így volt. Próbáld meg elfogadni, hogy jó kapcsolatban élsz, és legyen a ti mesétek végén, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak!

Mindent, amit tudni lehet a tripofóbiáról

Valószínűleg az életben minden embernek van legalább egy, bár jelentéktelen, de félelme. Ha némelyikük elég érthetőnek tűnik, például a magasságtól való félelem, akkor vannak olyanok, amelyeken a legtöbb ember meglepődik.

A demencia lehetséges jelei

Az Alzheimer-kór a demenciák csoportjába tartozó neurodegeneratív megbetegedés. Az alább felsorolt tünetek közül legalább kettőnek a megléte már demenciát jelent.

Személyiségtípusok

Ha mindig is úgy érezted, hogy ellentétesek az érzelmeid, hogy nem találod a megfelelő párt, hogy nem találod a neked megfelelő munkát, akkor ajánlom, hogy tölts ki a személyiség tesztet!

A transzgenerációs hatások nyomában

A transzgenerációs hatások, vagyis azok a szemléletek, viselkedésminták, gondolkodási formák, melyeket felmenőink hagytak ránk örökül, a pszichológiai kutatások fontos részterülete.

A férfiak érzelmi kifejezőeszközei

Nem szívesen beszélnek róla, nem ismerik be, de a felmérések azt igazolják, hogy a férfiak több mint egyharmada időről időre magányosnak érzi magát. Többségük elvált, özvegy, agglegény vagy egyszerűen az elköteleződéstől tartó férfi, aki nehezen nyit a párkapcsolat vagy új barátok felé, ha régen él magányos farkasként.