Menü

Cselekedetek, amelyek megmutatják, hogy a férfi igazán szeret

Megvéd téged.

Tűzbe tenné érted a kezét, még ha veszélybe is sodorja magát. Mindentől meg akar védeni, pajzsként áll eléd, bármi is fenyeget téged. Bármit képes megtenni, hogy begyógyítsa a sebeidet, és megóvjon a jövőbeli fizikai és érzelmi fájdalomtól.

Tisztel téged.

Egy olyan világban, ahol megjátszott szerelmek és eltúlzott, kívülről szépnek tűnő kapcsolatok vannak, könnyű felismerni azt a férfit, aki valóban szerelmes. Nem érdekli, hogy nézel ki, minden porcikádat szereti, az erősségeiddel és a hibáiddal együtt.

Sugárzó a tekintete.

Teljesen mindegy, hogy milyen az alakod, vagy hogy éppen hány kiló plusz van rajtad. Egy férfi nem ezt nézi. Mindig az összkép számít, hogy mennyire szereted azt a testet, amiben vagy. Hogy mennyire tudod elfogadni magad, felszabadultan élni, enni, létezni, mert őket ez az, ami vonzza. Mint méhecskét a méz. Ha egy nő elégedett magával, azt az utca végéről is ki lehet szúrni, és ezt imádják ők is.

Úgy szeret, ahogy vagy.

Ha egy férfi igazán szeret, nemcsak a szépségedre fókuszál. Ha bárki megkérdezné, mi az, ami leginkább tetszik neki rajtad, nem tudna válaszolni, mert egészben lát téged. Nemcsak hogy nem akar megváltoztatni, a szépséghibáid mellett még a hangulatingadozásidat is szereti.

Felelősséget vállal.

Amikor nehezebb időszakon mentek keresztül, vagy egy fontos döntést kell meghozni, nem menekül el a helyzet elől, ellenkezőleg, akcióba lép. Képes elköteleződni, és felelősséget vállalni kettőtökért. Ha szükséges, a kapcsolat kedvéért személyes kényelmét is félre teszi, mert jól tudja, ha két ember őszintén szereti egymást, nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani.

Ismer téged.

Pontosan tudja, hogyan szereted a kávét, mi a kedvenc mozifilmed, és hogyan lehet felvidítani. A fontosabb dátmokról már nem is beszélve. Történjék bármi, azokat soha nem felejtené el.

Hiányzol neki.

Ha távol vagytok egymástól, csak te jársz a fejében, és fontosnak tartja, hogy ezt veled is tudassa. Ilyenkor többször is felhív telefonon, vagy mókás üzeneteket küld.

Ő a legnagyobb szurkolód.

Ha egy férfinak igazán fontos vagy, nemcsak a saját karrierjével törődik, legalább annyira szeretné, ha te is sikeres lennél. Nem akar függőségi helyzetbe kényszeríteni. Bármibe is belekezdesz, ő mindenben támogat. Bíztat és hisz benned, mert fontosnak tartja, hogy a kapcsolatotokban te is megvalósíthasd az álmaidat. Mindemellett büszke a sikereidre, és ezt mindenkinek szívesen el is újságolja.

Áldozatokat hoz a boldogságodért.

Ha őszinték akarunk lenni magunkkal, az egoizmus az emberi természet része, amin nehéz felülkerekedni, de a mindent elsöprő szerelemnek ez sem jelenthet akadályt. Ha egy férfi megtalálta az igazit, bármit megtenne azért, hogy az imádott nő boldog legyen. Minden fajta áldozat a szerelem megnyilvánulása, ezeket sose szabad figyelmen kívül hagyni. Bár az élet sokszor akadályokat állíthat elétek, a férfi bármit megtenne a kapcsolatotokért, hiszen tudja, hogy érdemes küzdenie érte.

Az apró dolgokra is odafigyel.

Végül pedig, ha valami téged boldoggá tesz, a párod örömmel fog osztozni benne, természetesen veled együtt. Figyelni fog minden apróságra, amit szeretsz, vagy ami jó kedvre derít, és a legváratlanabb pillanatokban fog meglepni velük, csak hogy mosolyogni lásson, vagy felvidítson téged egy bús napon.

Az élet olyan, mint egy hullámvasút, tele van váratlan akadályokkal, mélypontokkal és szédítő magaslatokkal is. Bár ennek az elképesztő menetnek más és más pontjain tartunk, az közös mindenkiben, hogy azt az egyetlent és igazit keressük, akivel megoszthatjuk ezt az utazást.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.

Miért fontos a csapatépítés?

A helyi rádióban valamelyik nap a csapat építő tréningek fontossága, haszna volt a téma, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy erről a témáról érdemes írni. Mi a csapatépítés lényege, hogy zajlik, miért van rá szükség és kiknek ajánlott, ezekről szól mai cikkünk.