Menü

A nagyképű állatok blogot és könyvet írnak

A blogok elterjedése óta népszerűek a szórakoztató, állatokról, vagy gyerekekről szóló internetes naplók. Ezek közül is nagy kedvenc már egy ideje két „állati” blog: az egyik Demény, a kötsög oldala, aki egy vizslakutya, a másik pedig Alfi, a világuralomra törő vérmacska blogja. Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, és szereti az állatokat, azoknak javasoljuk, hogy ebédidőben látogassanak el a két nagyképű egyéniség oldalaira. A nevetés garantált. Mondhatnánk, hogy rajtuk keresztül még a kevésbé állatrajongók is megszerethetik a szőrös társainkat, de sajnos nem biztos. Ők nem arról híresek, hogy szeretnivaló kis plüssök, hanem igazi személyiségek, akiknek az ágyban heverészés természetesen engedélyezett. És még sok minden más is.

Kutya-ugatás Deménytől

Demény a vizsla, akit gazdija mentett meg a menhelyről. Mindez olyan jól sikerült, hogy Demény nemcsak hogy beköltözött Judit otthonába, hanem egyenesen átvette az uralmat. Így szerinte ő lett a diktátor, aki egy igazi celeb – ez utóbbi mondjuk nem áll távol a valóságtól. Rengetegen ismerik a „véleményvezér és ikon” blogját, valamint facebook-oldalát, utóbbinak jelenleg több, mint 27 ezer kedvelője van. Akik természetesen a mancsai előtt hevernek. Deménynek van még két lakótársa, akik nem kevésbé unalmasak: Max, a fekete orrú vizsloid, aki kórosan rajong a mukikért, azaz a plüssállatokért. Minimum annyira, mint Demény a töpörtyűért, hiszen a nagyvezér világában a töpi a fizetőeszköz, hát mi más? Ezen kívül elviselnek egy szőrszínben hozzájuk passzoló macskát is az otthonukban, Ivánt, aki szintén meg van győződve az egyeduralmáról Deményhez hasonlóan, még akkoris, ha „kötsög” hálótársa néha a szájában húzkodja a földön. Persze, sohasem eszi meg, csak úgy szeretetből, és a miheztartás végett. Hát így éldegélnek ők négyen, és a Demény-élmény a facebook-oldallal együtt az igazi. Itt napi több, vicces kommentekkel tarkított fotót láthatunk erről a rendhagyó családról, ahol a hétfők kifejezetten népszerűtlenek, ellentétben a feltúrható szemeteskukákkal, ami Deményvezérünknek maga a kánaán. Most esetleg kevesebb lehetősége van kukázni, mert a gazdija zárható kukát vett a trollkodás megelőzésére, mert éppen könyvet ír a deményizmusról.

Demény blogja: http://demenyakotsog.cafeblog.hu/

A diktátor honlapja: http://www.demenyakotsog.hu/

A világuralkodó vizslakirály facebook oldala: https://www.facebook.com/demeny.a.kotsog

Alfimacsek, avagy a macskarmageddon megtestesítője

Alfi, a macska egy szabadszájú írózseni. Legalább annyira szereti a halat, mint a csúnya szavakat, és annyira nem szeret mondatot abbahagyni, mint amilyen utálatosnak tartja a lecsót. (Mi értelme is lenne az ételnek és az életnek hús nélkül Alfi szerint?) Az olvasóközönség mégis hódol a szürkeszőrű őfensége előtt, hiszen a blogon és facebook oldalon kívül már két kötetet is lekarmolt ez a nagyságos macska. Vérmacska, avagy a világuralom Alfira tör címen futnak ezek a remekművek, amelyeknek világhíre természetesen csak rövid idő kérdése. Attól függ, hogy Szőri mennyire szedi össze magát, hogy népszerűsítse ezt a drága állatot (értéke: két fröccs). Szőri, azaz Simon Tamás író az a szerencsés, aki ennek az isteni macskának a gazdája lehet. Remélhetőleg értékeli életének ezen csodáját, hogy egy olyan cicus dorombol az ágyában, akinek a kilenc életéből valamelyik bizton arról szólt, hogy fáraókon uralkodott Egyiptomban. Szerencsétlenségére Alfi sem él egyedül, mert egyéb macskarezsim is tarkítja a királyságát – legnagyobb bánatára, hogy nem egyedül ő kapja meg a az összes alutasakos husit. Alfi életét is érdemes nyomon követni a facebook-on, mert Deményhez hasonlóan itt is szórakoztató fotókat találunk a cicabirodalom szépséges lakóiról. A kommenteket a cseppet sem kedves Alfimacs garantálja. Romantika-túltengőknek a valóvilágba való visszatéréshez is ajánlja magát Alfi, akiben az Univerzum összes jó tulajdonsága manifesztálódott. Na jó, talán a kedvességen és jószívűségen kívül.

Alfi blogja: http://alfimacsek.cafeblog.hu/

Az uralMacska facebook oldala: https://www.facebook.com/alfimacsek

Fotó:
pixabay.com

A jó főnök tulajdonságai

A főnöki titulust nem adják ingyen, és a vezetői rang sem csöppen csak úgy az ölbe. Ahhoz pedig, hogy valaki kiváló vezető legyen, elengedhetetlen a kollégáival ápolt jó kapcsolat, ami egyben a vállalat fejlődésének kulcsa is.

Felnőtt társasjátékok II. avagy ki mondta, hogy csak a gyerekek szeretnek játszani?

Ki mondta, hogy csak a gyerekek szeretnek játszani? – tettem fel a kérdést az előző, felnőtt társasjátékokkal foglalkozó cikkemben. A folytatásban be is mutatok néhányat a legnépszerűbbek közül!

Aerob-anaerob edzés, melyik mi is pontosan?

Aerob és anaerob jelentése, az edzések közötti különbség. Sokszor hallani ezeket a kifejezéseket, de kevesen tudnák megmondani, pontosan, miről is van szó. Nézzük melyik mit takar.

Társasjátékok felnőtteknek

Ki mondta, hogy a felnőttek nem szeretnek játszani? Téves elképzelés, hogy a társasjáték a gyerekeknek való. Ha szétnézünk a piacon, bizony látni, milyen jópofa felnőtt társasjátékokra lehet bukkanni és milyen széles a paletta, akármilyen alkalomra is keresgélünk felnőtteknek való társasokat. Ötletes, kreatív, szórakoztató!

Alap dolgok a szépségünkért

Sokszor a legalapvetőbb dolgok elmulasztásával ártunk a legtöbbet szépségünknek. Bőrünk, hajunk, körmünk, arcunk szépségéhez, egészségéhez elég betartani néhány egyszerű aranyszabályt.