Menü

Segítség a férfiaknak - péniszimplantátumok

A minap lehetőségem volt egy andrológussal beszélgetni. Ő egy olyan szakorvos, aki a férfigyógyászat széles skálájával foglalkozik, mint például a prosztata problémái, merevedési zavarok vagy férfimeddőség. Az én szememben ez a terület (is) csodálatra méltó. Számos dolog vizsgálata és természetesen kutatása is ide tartozik, többek között a spermiumok vizsgálata, a korai magömlés okainak felderítése, a szexuális zavarok okainak felkutatása vagy a férfi megtermékenyítő képesség vizsgálata.

A szakorvossal való találkozás során véletlenül támadt lehetőségem megismerkedni a jelenleg elérhető, két pénisz implantátummal. A doktor úr két grafikus videó segítségével magyarázta el a folyamatok lényegét, amelyek engem lenyűgöztek - mert minden gyakorlati gyógyító tevékenység csodálatot kelt bennem.

Jelenleg kétféle technika elérhető azok számára, akik merevedési problémákkal küszködnek, és a mindennapi szexuális életükön az alkalmazott gyógyszerekkel sem tudnak kielégítő eredményeket elérni.

Az egyik, az olcsóbb, egyszerűbb módszer a hajlítható hímvessző, amikor egy implantátumot ültetnek a hímvesszőbe. Ebben az esetben a hímvessző állandóan merev, tehát merevedési problémák már biztosan nem fognak jelentkezni (eközben a beidegződés állandó marad, tehát a közösülés ugyanolyan élvezetet nyújthat), viszont az állandó merevség a páciens számára zavaró, kényelmetlen lehet a hétköznapok során. Ennél az opciónál, a hímvessző - ha éppen nincs használatban - lehajlítható.

A második lehetőség a folyadékpumpás vagy hidraulikus transzplantáció. Ebben az esetben a herezacskóban helyeznek el egy apró pumpát, amelynek segítségével a hímvessző folyadékkal telíthető, így érhető el vele az erekció. Ha már nincs szükség a merev hímvesszőre, "leeresztésére" egy szelep is be van építve, amelyet megnyomva a hímvesszőből kiáramlik a folyadék, és ellazult állapotot vesz fel. Ez a módszer a mindennapok során is kényelmesebb, egyébként pedig élethosszig tartó garancia vonatkozik rá. Ha elromlik a beépített szerkezet, a gyártó ingyen cseréli.

Mikor nem mosunk helyesen fogat?

Egy szép fogsor nagyon vonzó tulajdonság, ám egészségünk szempontjából sem mindegy, hogy milyen állapotban vannak a fogaink. Ha egészségesek a fogaink, számos problémától megóvhatjuk magunkat. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy lehetőleg törekedjünk a helyes fogtisztításra, fogápolásra.

A stressz kevésbé ismert tünetei

Ki ne ismerné azokat a feszült helyzeteket, amikor mindenféle bajunk van?! Gyomorgörcs, hasmenés, fejfájás, az ember megőrjíti a stresszes élet. Ám vannak tünetek, amikről sokszor nem is gondolnánk, hogy a stressz okozza.

Vízkúra, a japánok ezt is mesterfokon űzik

Rengeteg egészséges módszert leshetünk el a japánoktól, mindezt az életmódjuk, étkezésük, nézeteik és kultúrájuk teszi lehetővé. A víz fogyasztása alapfeltétele létünknek, a japánok viszont ezt is tökélyre fejlesztették.

Érdekességek a hajunkról

A hajunk sok mindent elárul rólunk, a személyiségünkről, hangulatunkról, egészségi állapotunkról, stílusunkról, a megjelenésünk fontos és látványos része, jöjjön most néhány izgalmas dolog a hajról, amit eddig talán nem is hallottunk még.

Éjszakai agymosás

Még ma sem értjük teljesen, mi történik ilyenkor a szervezetünkben, sőt az sem egészen világos, hogy miért van egyáltalán szükségünk alvásra.