Menü

75 nap a narancsbőr ellen

A cellulitisszel, vagy más nevén a narancsbőrrel rengeteg nő küzd. Az elhízással legtöbbször együtt jár ez a probléma az európai nők körében, de sokszor azoknál is jelentkezik, akik egyébként vékonyak. Csodát hiába várunk különböző krémektől és hasonlóktól, komplex megoldás szükséges. A szervezetben felhalmozott méreganyagokat, a bőr problémáit ugyanis nem oldja meg egyetlen krém. Ha lenne ilyen, annak elsöprő világsikeréről már mindenki hallott volna.

No de mit jelent az a bizonyos "komplex megoldás"? Elsősorban sok befektetett munkát, kitartást és energiát. Nevezz be a LifeT!LT 75 napos programjába a szebb bőrért, amely segít, hogy megküzdj a sokak által annyira gyűlölt narancsbőrrel! A feladatod nem lesz kevés: változtatnod kell a folyadékbevitelen, a táplálkozáson, mozognod kell, és mindezt teljes szigorral. Igaz, hogy segítséget kapsz hozzá - nem csak a program vezetője, Balogh Tamás személyében, hanem együtt dolgozhatsz még vagy másik tízezer nővel. Lássuk be, ilyen lehetőség nem adódik minden nap!

Aki még nem ismeri a LifeT!LT-et: Balogh Tamás bloggerként kezdte, az életmódváltás Csernus dokijaként. Sok nőt zökkentett már ki a nyers, szíven ütő őszinteségével. De lássuk be, sokszor ez kell a változáshoz, hogy valaki kőkeményen és józanítóan odaszóljon. A mostani programot felvezető bejegyzésében is kerek-perec leírta: ebben a hetvenöt napban becsülettel csináljuk végig a programot, hogy "ne kelljen leoltani a villanyt, ha helyzet van". Igen, más a nőknek, ha egy férfitól hallják ezeket a dolgokat.

Tamás a narancsbőr programban igyekszik felszámolni rengeteg tévhitet a kalóriaszámolással és más diétás irányzatal kapcsolatban, de emellett étrendet, folyadékfogyasztási szabályzatot, edzéstervet és minden más szükségeset a rendelkezésre bocsájt. Nem titok, hogy mi ebben az üzlet, mindemellett ajánlja a saját maga által forgalmazott fehérjéket, étrend-kiegészítőket, stb. Továbbá létrehozott egy facebook csoportot azok számára, akik részt kívánnak venni a 75 napos diétában, itt már 11 ezren gyűltek össze. Egymást segítik, támogatják majd a 2,5 hónap alatt, megosztják egymással a kérdéseiket, tapasztalataikat és élményeiket.

Amennyiben Te is szeretnél leszámolni az utált cellulitisszel, akkor olvasgasd a T!LT-et, és dönts határozottan! Az első bejegyzést itt találod:

http://www.lifetilt.hu/blog/2016/10/narancsbor-dieta/

A nevezett facebook csoportot itt érheted el: https://www.facebook.com/groups/865203506924731/

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

A majális története, jelentése

A tavasz egyik legkedveltebb ünnepe a majális, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy honnan is ered ez a szokás, illetve hogy mit jelent a szó. Ebben a cikkben bemutatom az ünnepet, így megtudhatjátok, hogy mit ünneplünk ezen a napon, illetve azt, hogy mikor van, valamint, hogy hogyan forrt egybe a munka ünnepével.

Az olvasás jótékony hatásai, mentalizáció

Kutatások egész sora támasztja alá, hogy fizikailag és lelkileg is egészségesebbek leszünk az olvasástól. Köztudottan bölcsebbé válhatunk, okosabbá, empatikusabbá, de fontos megjegyezni, hogy ezek a pozitív hatások akkor figyelhetők meg, ha klasszikusan könyvet tartunk a kezünkben és úgy olvasunk, nem pedig a neten görgetünk, chatet olvasunk, közösségi oldalakat csekkolunk.

Miért fontos a csapatépítés?

A helyi rádióban valamelyik nap a csapat építő tréningek fontossága, haszna volt a téma, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy erről a témáról érdemes írni. Mi a csapatépítés lényege, hogy zajlik, miért van rá szükség és kiknek ajánlott, ezekről szól mai cikkünk.

Vásárlásmánia

Bár a vásárlásmánia az egészségünkre nézve nem olyan káros szenvedély, mint például az alkohol- vagy drogfüggőség, mégis a szociális életünket nagyban károsíthatja, ezért fontos figyelni már a kezdő intő jelekre is.