Menü

Súlyos téma, azaz a pocakleadás sarokpontjai

Írásunkban nem fogjuk feltalálni a spanyolviaszt, viszont bízunk benne, hogy hasznos oldaláról világítjuk meg eme fontos témát.

A hastájéki súlyfelesleg különösen a férfiaknál, azon belül is a középkorú férfiaknál súlyos téma. Nos igen, kevés olyan 40 év feletti férfi van, aki nem rendelkezik kisebb, vagy nagyobb mennyiségű plusz kilóval. Ezek a plusz kilók jó eséllyel zsír formájában a hason és környékén helyezkednek el. A legtöbben persze felveszik a harcot, hiszen a pocak az egészség és az esztétika mellett néhány mindennapi gyakorlati dolgot (például a cipőfűzés, vagy a zoknihúzás, ugye) is igencsak hátrányosan érint.


A hasi elhízás a középkorú férfiak jellemző problémája

Csakhogy ez a küzdelem egyáltalán nem egyszerű. Nem egyszerű, hiszen összetett, aki nekivág, ezzel tisztában kell lennie. A leginkább a táplálkozásra kell odafigyelni és az eredményesség hosszútávú gondolkozást igényel, hiszen a zsírpárnák észrevétlenül növekednek észrevehető és érezhető méretűvé. Azaz, minél előbb vegyük ezt figyelembe és ha megreformáljuk étrendünket, azt hosszú távon tegyük.

Nem ördöngösség: kevesebb zsír, szénhidrát és cukor, sok folyadék, zöldség és gyümölcs. Ez a kiindulópont, utána jöhet a rendszeres mozgás.


Igen, le lehet adni a hasi zsírpárnákból. De ne csodamódszereket várjunk.

Lehet erősíteni természetesen (mondjuk a hasat), de inkább a kardió mozgásformákra koncentráljunk. Ha nagyobb a súlyfelesleg, kezdjük sétával, majd jöhet a bicikli, kocogás, futás.

Ennyi. Nem spanyolviasz, ellenben egyértelmű: ha nem akarsz pocakot, hosszú távon gondold át táplálkozásodat és mozogj hetente legalább háromszor! Ha sikerül megfogadni, annak jó eséllyel látható eredménye is lesz.

Sör a női és férfi szépségért és fiatalságért

Hogyan fiatalít, szépít? Jótékony az alvásra és az intelligenciára. Hogyan használjuk a sört külsőleg? Kutatási eredmények a sör hatásáról.

Koszos hatású farmer és cipő egy vagyonért?

A minap olvastam, hogy Jennifer Lopez egy piszkos, de elképesztően drága farmerban járta New York utcáit. A művésznőről tudjuk, hogy szereti kipróbálni és megmutatni az újabbnál újabb stílusirányzatokat, ám ezúttal lehet, hogy kicsit túllőtt a célon? Egy koszos farmerban járta New York utcáit, amelynek ára megdöbbentő.

Az 5 leghatásosabb méregtelenítő étel

A helytelen táplálkozás miatt a testünkben sok salakanyag, a kötőszövetekben pedig sok felesleges víz halmozódhat fel. Ám akadnak ételek, amelyekkel könnyedén elkerülheted ezeket a problémákat!

Mi az a CGM hajápolás?

A CGM rövidítése a Curly Girl módszernek, mely egy speciális, göndör hajra való hajápolási módszert jelent. A CGM jelölés azt jelenti, hogy göndörbarát termékről van szó, mely megfelel ezeknek a kritériumoknak.

A kígyóuborka meglepő hatásai

A kígyóuborka amellett, hogy sokoldalúan felhasználható a konyhában, a szervezetre is számos jótékony hatással bír, ami messze túlmutat a szem alatti karikák eltüntetésében.