Menü

Rubint Réka lányával együtt tartott korcsolyás edzést a Jégteraszon

  • Dátum: 2015.12.21., 08:39

Rubint Réka különleges edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte. A rendezvényre a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói is ellátogattak, akik ügyesen követték a fitneszkirálynő utasításait, miközben a pálya széléről Tóth Laura, a SportKlub csinos műsorvezetője buzdította őket.

Igazi téli időjárás, karácsonyi hangulat és siklásra csábító tükörsima jégpálya fogadta a téli sportok és a testedzés szerelmeseit a Jégteraszon, ahol jó hangulatú, különleges edzést tartott Rubint Réka. A Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói örömmel csatlakoztak a tornához.

„Szuper jól éreztem magam a jégen, a gyerekek is nagyon ügyesek voltak, jó érzés volt látni a mosolyt az arcukon. Lara nagyon szeret korcsolyázni, így szívesen velem tartott erre a különleges edzésre - büszkeséggel töltött el, hogy abban a korcsolyában rótta a köröket, amit én viseltem évekkel ezelőtt egy jégkorcsolyás műsorban. A lányommal nagyon jó a kapcsolatunk, ő a legjobb barátnőm” – árulta el a büszke édesanya, aki számára nagy boldogság, hogy gyermekei is kedvet kaptak a jégkorcsolyához. „Nagyon jó aktív kikapcsolódási lehetőség a korcsolyázás, illetve kitűnő kalóriaégető mozgásforma, mindenkinek nagyon ajánlom. Lara például annyira megszerette annak idején, hogy komolyabban is szeretett volna foglalkozni vele, de végül a lovaglás mellett tette le a voksát” – mondta el Réka, aki a négy éves Zalánnak is készül átadni korcsolya tudását.

A Schobert család egyébként a jégkorcsolya mellett több téli sportot is űz. „Én síelni tudok, Norbi pedig snowboardozik. Ugyan nem járunk rendszeresen, de a gyerekeket elvittük már síelni, jövő év elejére pedig sí tábort is tervezünk” – árulta el a fitneszkirálynő, aki már hetek óta nagyon készül a karácsonyra. „Égősorokkal díszítettük fel a kerti fákat és az egész házat, kint van már az asztali dísz is. A közös család sütéshez is beszereztem már a kis formákat, amivel majd kiszaggatjuk a süti figurákat. Minden gyermekem elkészült már a Jézuskának írt levéllel is” – árulta el Réka.

Tóth Laura, a SportKlub csinos műsorvezetője lelkesen buzdította a pálya széléről a tornázókat. „Két éve próbáltam először korcsolyázni, de nagyon nem ment, pedig biztos élvezném. Most igyekeztem ellesni pár fortélyt” – vallotta be Laura, aki édesanyjával együtt Rubint Réka nagy rajongója: korábban együtt tornáztak a fitneszkirálynő videóira. A csinos műsorvezető azt is hozzátette: a többi téli sporttal is hadilábon áll. Ugyan három éves kora óta síel, de a snowboardozás és a szánkózás már nem tartozik a kedvencei közé. Nem is lenne rá túl sok ideje, mostanában ugyanis háza szépítésével van elfoglalva. „Szerettem volna már az új otthonunkban ünnepelni a karácsonyt, de sajnos csúszik az építkezés. A ház egyébként az én elképzeléseim alapján készül: minimál stílusú lesz, tele üvegablakokkal” – árulta el Tóth Laura.

Forrás, fotó:
redlemon

Kék zónák

A születéskor várható átlag életkor a Földön a férfiak és nők esetében is 60 és 70 év közé tehető, viszont vannak olyan helyek a bolygón, ahol ezt a számot jócskán túllépik az ott lakók. Ezek a kék zónák.

Sikeres vesetranszplantáció állatból emberbe

Első nekifutásra talán meredeken hangzik, mégis van létjogosultsága az úgynevezett xenotranszplantációnak. Tudósok ezúttal immár második alkalommal ültettek át malacvesét emberi testbe. De hogyan is lehetséges ez?

Lukács Miki: „48 nm-en éltünk két kutyával és két macskával”

Lukács Miki és Peller Anna felelős gazdiként tudják, hogy nem csak saját és gyermekük egészségére kell odafigyelniük, kedvenceiket is számos betegség fenyegeti. Az egyik legalattomosabb ezek közül a szívférgesség, amelyet egyetlen szúnyogcsípéssel elkaphat a kutya, és akár az életébe is kerülhet.

Peller Mariann megoldása hisztihelyzetekre

A hiszti az első helyezett a modern szülők „nevelési parák” listáján.Az új Gyereklélek magazin 25 megoldást kínál nekünk, ezekből szemezgetünk néhányat, és megkérdeztük Peller Mariannt is, ő mit csinál „vészhelyzetben”.

Nyári Dia és Nagy Alexandra tavaszi tündérek lettek

Folytatódik a JOY magazin jótékonysági programja, a JOY-Tündér, amelynek keretében minden megvásárolt májusi lapszámmal a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet is támogatják az olvasók. A JOY-Tündér nagyköveteiként Nyári Dia és Nagy Alexandra is szeretnék, hogy minél többen megismerjék az egyesület működését.